Издвајамо Србија

ВУК ОПЕТ ЗАВИЈА! Време је да Косово престане бити симбол „НЕБЕСКЕ СРБИЈЕ“ и постане…

Вук Драшковић саопштио да ће та странка активно учествовати у овом дијалогу и да ће понудити своје конкретне предлоге да покрајина више не буде симбол смрти и пораза

Српски покрет обнове данас је пружио пуну подршку иницијативи председника Србије Александра Вучића да се отвори унутрашњи дијалог о Косову, јер, како истичу, то залагање представља политику реалности.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Наша странка активно ће учествовати у овом дијалогу и понудиће своје конкретне предлоге да Косово више не буде симбол смрти и пораза, него симбол борбе за живот и победу земаљске, а не небеске Србије“, навео је лидер СПО Вук Драшковић.

Из ових разлога делимо став председника Вучића да је “време да Србија ради, размишља, добија и да побеђује без сукоба“, с циљем да се “за Србију отворе путеви политичке сарадње и економског напретка који воде у Европску унију, истиче Драшковић.

Он сматра да ће, као чланица Европске уније, Србија бити у прилици да на Косову максимално заштити сва права и сигурност Срба и српског религијског и историјског наслеђа.

„Непризнавањем стварности не можемо променити стварност. Потребна нам је снага да мењамо оно што можемо променити, храброст да поднесемо оно што не можемо променити и мудрости да разликујемо ово двоје“, навео је Драшковић.

 

Извор: Танјуг