Издвајамо Србија

МАРИЋА ПИТАЛИ ЗАШТО ПРОМОВИШЕ ПРОСТИТУТКЕ И БРАНИ СТАРЛЕТЕ: Његов одговор ће вас ШОКИРАТИ!

Уредник „Хепи“ телевизије не одступа од свог добро познатог става о „Паровима“ и учесницима поменутог ријалитија

Ријалити који је на нашим просторима привукао највећу пажњу и изазвао највише коментара свакако су „Парови“, чији су учесници годинама шокирали јавност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С обзиром на то да су вилу „Парова“ махом пуниле старлете, за које је јавност „кривила“ Миломира Марића, вечито питање које му се поставља јесте то због чега брани те девојке, и због чега их промовише.

Принтскрин: Yоутубе/АмиГ Схоw
То питање и сада му је постављено, а Марић је у свом стилу, без длаке на језику, рекао:

– Зато што се ради се о најстаријем и најчаснијем занату. Срамота је што их зову погрдним именима, а такве жене су ушле у историју света. Биле су музе краљева и политичара. Такве жене дрмају и овом нашом политичком сценом, јер су музе многих политичара, од њих сам сазнао много више у каквој земљи живим него од разних политичких аналитичара. Њима се поверавају најмоћнији и најбогатији људи. Оне могу да уздрмају најјаче политичке фотеље. Не бих их потцењивао – рекао је Миломир.

На питање „Зашто браните учеснице ријалитија које су заправо проститутке?“, Марић није имао ништа неискренији одговор:

– То су жене меког срца и оне желе да помогну свакоме – од моћних политичара и бизнисмена до несрећника и социјалних случајева – рекао је уредник „Хепија“.

Подсетимо, Марић је сличну изјаву дао и у интервјуу за Телеграф, када смо га питали за коментар о Маци Дискрецији, и хапшењу које је уследило након штоје извесног човека уцењивала за новац.

 

Извор: Телеграф.рс