Издвајамо Свет

Роналд Бернард, холандски банкар који је разоткрио Илуминате, пронађен мртав (ВИДЕО)

Роналд Бернард, елитни холандски банкар који је разоткрио финансијску индустрију Илумината у серији ТВ интервјуа, пронађен је мртав на Флориди. Имао је 61 годину.

Бернард, који је имао 61 годину, живео је у Себрингу на Флориди претходну годину, након венчања са америчком држављанком. Канцеларија шерифа округа Хајланд је рекла да је Роналд Бернард позвао 911 у 15:46 часова, рекавши да се изгубио након што је отишао у шетњу у природу у 13:00х са западне стране Сун ’н Лаке-а у Сребрингу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Више од десетак помоћника, заједно са К-9 јединицама, ваздухопловним јединицама из округа Хајланд и Полк, четвороточкашима из ХСЦО и Комисије за заштиту рибе и дивљих животиња Флориде, тражило је Роналда Бернарда. “Терен је био веома тежак, а трагачи су с времена на времена били у дубокој води док су покушавали да се усредсреде на Фернандову локацију,“ рекла је шерифова канцеларија.

Помоћници су покушавали да прате његов мобилни телефон, али је он стално показивао различите локације и Бернард је узвратио позиве неколико пута – рекао је да је његов живот у опасности – али је наставио да се креће иако му је речено да остане на месту, кажу помоћници. Последњи контакт који су диспечери имали са бившим банкаром је био у 18:13х.

У 18:24х, хеликоптер округа Полк је уочио Бернарда, који је био окренут лицем на доле у плиткој води на око 300 метара од последње познате локације његовог мобилног телефона, и на око 3 км од улаза на стазу Сун ’н Лаке булевара и Балбоа булевара.

Роналд Бернард је проговорио о окултиним праксама и жртвовању деце међу елитама банкарске индустрије, описујући своја искуства у ТВ интервјуу који се проширио интернетом раније ове године. Делећи експлицитне детаље о начину на који Илуминати користе жртвовање деце за тестирање и уцењивање својих чланова, он је рекао да је од њега затражено да жртвује дете на једној забави.

“Упозорен сам када сам ушао у све ово – не ради то осим ако не можеш своју савест 100% да ставиш у замрзивач. Тада сам чуо себе како се смејем, али то уопште није била шала.“

“Тренирао сам да постанем психопата и нисам успео.“

Описујући период када је његов “замрзивач почео да се квари,“ Роналд је такође причао приче о рушењу националних економија и банкротираним економијама. Ове акције су довеле до самоубистава и уништења – успех вредан славља, како кажу његове колеге банкари.

 

Извор: Wебтрибуне.рс