Издвајамо Србија

НАЈИНТРИГАНТНИЈИ ЧЛАН ПОРОДИЦЕ МАРЈАНОВИЋ: Чудни поступци Зоранове мајке говоре да она нешто крије?!

Фото: Јутјуб

Зорица Марјановић, надрилекарка, Зоранова мајка, Јеленина свекрва, жена је која од тренутка откривања стравичног злочина па све до данас интригира јавност својим необичним поступцима.

Зоранова мајка Зорица је можда најинтересантнија личност у породици Марјановић. Својим понашањем трудила се да што мање буде у медијима, суздржавала се од коментара. Међутим, баш такво понашање пробудило је сумњу да она можда нешто скрива.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Први бизаран поступак ове жене догодио се непосредно након што је откривено да је Јелена убијена. Она је пред представницима медија била уплакана, да би непосредно након тога ушла у кућу и урадила себи маникир?!

Уследио је низ необичних поступака.

Зорица, која се иначе бави надрилекарством, није отишла на сахрану снаје, а како је тада казао њен супруг Владимир, “она тамо није смела да оде због посла којим се бави, јер је на гробљу веома лоша енергија и ако би се тамо појавила, угрозила би своју енергију”.

Такође „због енергије“ коју поседује, Зорица је два пута одбила да буде подвргнута полиграфу. Тако да никада није утврђено да ли она нешто о убиству зна.

Ипак, можда најчуднија ствар коју је она урадила јесте то што није отишла ни у посету сину Зорану који је од прошлог петка у притворској ћелији Централног затвора у Београду.

Криминолог Добривоје Радовановић каже за Зорицу Марјановић да је доста ексцентрична особа.

– Поседовање енергије може да постоји, али у изузетно ретким приликама и особе које је поседују биле би испитане. Овде се не ради о томе да је она врачара или нешто слично и да има ту енергију која може да помаже здрављу људи. Њено одсуство са сахране може се тумачити њеном ексцентричношћу, али то је мање вероватно, јер такви људи поштују обичаје. С друге стране, њен неодлазак на снајину сахрану може да се протумачи тако да она није желела да својом појавом или неким понашањем које би уочили други људи открије детаље који би осумњичили њену породицу. Самим тим, ова друга теза вуче на кривицу сина или неке њене блиске особе – наводи Радовановић.

Зорица Марјановић никада није давала изјаве за медије нити је желела да буде ту када су новинари разговарали са њеним сином Зораном, односно супругом Владимиром. Међутим, једини пут када је одступила од свог става, био је када је имала саслушање због бављења надрилекарством, седам месеци по убиству њене снаје. Она је тада потписала споразумно признање кривице којим је пристала на условну казну од три месеца.

– Нас Бог чува, Бог све види. Шта сам ја имала да признам када ја никада нисам наплаћивала то што сам помагала другима. С тужилаштвом сам се договорила како бих избегла силна суђења и додатну муку своје породице. Убијена нам је Јеца, већ седам месеци пролазимо кроз тортуре. Ја се никада нисам бавила надрилекарством, нити надриапотекарством. Код мене су пронашли само евиденцију људи који су долазили на лечење, а коју сам водила због себе саме. Људи су свашта причали и причају, а има Бога. А има и људи који траже помоћ код мене. Од оних с државног врха, политичара, полицајаца и познатих, до обичних – рекла је Зорица за „Блиц“ након изрицања пресуде.

Такође, она се тада упустила и у детаљна објашњења својих „моћи“, наводећи и то да није против лекара.

– Ја видим када је неко болестан, видим шта му је. Нити сам бајара, врачара, нити секташица, како се прича за мене – рекла је Зорица.

У наводном страху „да не изгуби моћи“, Зорица је у истрази убиства Јелене два пута одбила полиграф у полицији, а ни тада, када је први и једини пут говорила за медије, није желела да говори детаљније о околностима убиства певачице.

 

Извор: Б.Б. / Блиц.рс