Србија

ОБРАДОВИЋ ПРЕТИО ЖЕЉКУ МИТРОВИЋУ: Кад се ми будемо питали затворићемо ТВ Пинк! (ВИДЕО)

Лидер Двери Бошко Обрадовић данас је организовао улично окупљање испред ТВ Пинк где је претио одузимањем националне фреквенције и затварањем ове телевизије. Обрадовић је тиме јасно показао да се не устручава да хиљаде запослених остави без хлеба, тврде на ТВ Пинк.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неуспело окупљање у којем је учествовало чак осам активиста Двери свело се на бруталне оптужбе претње упућене власнику ТВ Пинк Жељку Митровићу.

БРНАБИЋ ЈЕ СТРАНИ АГЕНТ И ТОТАЛНА НЕЗНАЛИЦА! Обрадовић осуо паљбу по премијерки!

– Телевизију Пинк треба забранити и одузети јој националну фреквенцију. Када се Двери буду питале и одлучивале, он то неће моћи да ради, ми му то обећавамо јавно, данас, овде – претио је Обрадовић.

„Обрадовић је показао изненадно интересовање за плаћање пореза власника ТВ Пинк, али се није упутио у ту тему, па је изјавио да Жељко Митровић није платио порез. Тиме је још једном показао да се његова политика заснива на чаршијским гласинама јер Митровић редовно измирује своје обавезе и према држави и према запосленима. Иако је Жељко Митровић измирио све своје пореске обавезе према држави Србији, то није сметало Бошкићу да лаж понови више пута“, наводи ТВ Пинк.

Ураган Ирма наставља да разара Флориду: Потпуни мрак у градовима, кранови од ветра падају на зграде

Упркос свему, Обрадовић је на ТВ Пинк дочекан с музиком, па је тако пропао још један његов покушај да лажима о неплаћеном порезу и уличним акцијама поправи посрнули рејтинг Двери који је данас далеко испод цензуса!

Извор: Pink.rs