Србија

СНС: ДС, Јанковић, Јеремић и Двери су застпуници „велике Албаније“

Српска напредна странка оценила је данас да Демократска странка, заједно са својим коалиционим партнерима, Сашом Јанковићем, Вуком Јеремићем и Дверима, срамно помажу Аљбина Куртија и све оне чији је једини циљ да се на Косову и Метохији затре све што је српско

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У саопштењу СНС се наводи да су ДС, Јанковић, Јеремић и Обрадовић још једном показали да су они заступници политике Енвера Хоџе и велико-албанског концепта.

БЕЧКИ ЕКСПЕРТ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Бомбардовали су СРЈ јер Милошевић није хтео да испуни ову жељу Западу

– Аљбин Курти, најдоследнији следбеник политике Енвера Хоџе, родоначелника политике стварања Велике Албаније, ужива недвосмислене симпатије од стране Демократске странке, Јанковића, Јеремића и Обрадовића који данас отворено навијају за њега и јавно га подржавају – наводи СНС у саопстењу.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОР! ОБЈАВЉЕНА СИМУЛАЦИЈА УРАГАНА ИРМЕ: Ево како би након удара требало да изгледа Мајами…

Напредњаци оцењују да након свих покушаја да упропасте Србију својом пљачкашком политиком, Демократска странка, Јанковић, Јеремић и Обрадовић сада срамно помажу Куртија и све оне чији је једини циљ да се на Косову и Метохији затре све што је српско.

Ове опозиционе странке у својим иступима критиковале су Српску листу због прихватања да уђе у косовску владу коју ће предводити Рамуш Хардинај.

 

Извор: Tanjug

 

Бонус видео: