Издвајамо Србија

ШОКАНТАН ОБРТ! ЈЕЛЕНА УБИЈЕНА ЗБОГ ЉУБАВНОГ ТРОУГЛА?! Тајкун претио Зорану убиством ћерке ако проговори!

Фото: Јутјуб

Љубомора Јелена брутално смакнута јер је наводно, иако у браку са Зораном Марјановићем, дуго била у вези са А. Р.,познатим београдским бизнисменом, и терала га да се разведе Марјановић се терети за тешко убиство на свиреп начин и одређен му је притвор до 30 дана

БЕОГРАД – Јелена Крсмановић Марјановић (33), певачица из Борче, брутално је убијена пре више од годину дана због љубавног троугла јер је, наводно, иако у браку са Зораном Марјановићем, дуго била у вези са А. Р., познатим београдским бизнисменом, сазнаје Курир. Марјановић се терети за тешко убиство на свиреп начин 2. априла 2016. и одређен му је притвор до 30 дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Марјановић је ухапшен у петак увече у породичној кући у Борчи. Одмах после привођења отац Владимир је изнео шокатну тврдњу да је Јеленин љубавник у ствари убица, а не његов син, и да до сада нису говорили о њему јер су се плашили за свој живот. Како сазнајемо, даља истрага ће ићи и у смеру тога да је љубавни троугао можда мотив злочина.

Зашто су ћутали

– Изјава Зорановог оца је изненађујућа, јер до сада нико није спомињао да је Јелена имала љубавника. Све време породица је тврдила да су се лепо слагали. Зашто су до сада ћутали и крили да она наводно није била верна? И зашто тек сада причају да су страховали, нарочито за Јану, и да је Зоран био уцењен животом својих најближих – прича наш извор и додаје:

– Ипак, истрага, поред најужих чланова породице Марјановић, која траје месецима, усмерена је и на бизнисмена А. Р. Проверава се да ли је он био у вишемесечној љубавној вези с Јеленом и да ли је можда и А. Р., директно или преко трећих особа, поред Зорана, умешан у убиство певачице. Такође се испитују сазнања да је Јелена, наводно, тражила да се разведе од жене с којом има троје деце и да га је наводно уцењивала, као и када је Зоран Марјановић сазнао да га жена вара.

Страхују за Јану

Наш саговорник објашњава да ће се испитати да ли су страховања Марјановића за њихову безбедност оправдана.
– Они тврде да су се највише плашили за малу Јану (6), ћерку Јелене и Зорана, јер је наводно убица претио да ће ликвидирати и дете уколико се спомене његова умешаност у цео случај. Ипак, све то мора детаљно да се провери, јер је требало да Марјановићи одмах пријаве сва сазнања о наводном Јеленином љубавнику.

Подсетимо, Владимир Марјановић је рекао да је хапшење његовог сина намештено и изнео до сада потпуно непознате детаље.

– Ово је класична намештаљка за мог сина Зорана, видите шта су му радили. Јелена је дуго била у вези са ожењеним тајкуном, он је јако моћан и држи пола града. Јелена је тражила од тог бизнисмена да се разведе, а он није хтео и зато ју је и убио. Молим вас, помозите, молим вас, плашим се да ће ми Зорана убити у затвору. Плашим се да не буде да се сам убио, плашим се и за Јану – изјавио је тада Владимир.

Виши суд у Београду јуче је одредио притвор до 30 дана Зорану Марјановићу, који се сумњичи за свирепо убиство супруге певачице Јелене Марјановић 2. априла 2016. године у Борчи.

Зоран већ привођен

Портпарол суда Бојана Станковић рекла је да је судија за претходни поступак донео решење којим је Зорану Марјановићу одредио притвор због постојања особитих околности да ће ометати поступак утицањем на сведоке. Марјановић је и раније привођен и то одмах после убиства али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа.

ДНК докази
Блато, доњи веш, гумица

Извор Курира каже да су један од кључних доказа против Марјановића ДНК трагови на одећи, односно блато на његовим панталонама које су упоређиване с гардеробом убијене Јелене.

– Коцкице у истрази овог злочина полако су се склопиле и овог пута полиција је имала довољно доказа да га ухапси и да му се коначно одреди притвор. И до сада је било доказа који су ишли на терет Марјановића, али они нису били довољни. Имали смо и Зоранове трагове на њеној гумици за косу, као и на унутрашњој страни доњег веша жртве, на ком нема трагова семене течности, што значи да је пресвлачена после убиства.

Јавило му се најавио још пре три недеље
Видовити Марић: Зорана ће ухапсити у „Задрузи“!

Миломир Марић, новинар и главни уредник ТВ Хепи, најавио је крајем августа шта ће се догодити са Зораном Марјановићем.
– Муж убијене певачице Јелене Марјановић биће ухапшен уживо у ријалитију „Задруга“. Марјановића су намерно намамили у тај ријалити како би се пред камерама опустио и открио све што зна о убиству своје жене.

– Круна тог ријалитија треба да буде хапшење Зорана Марјановића као убице своје жене. То убиство је права мистерија, њега су намамили да тамо уђе како би га ставили иза решетака – рекао је Марић 30. августа уживо у емисији „Добро јутро, Србијо“ на телевизији Хепи.

Он је објаснио да је Марјановић превише наиван и да је насео на позив који ће му се обити о главу.
– Он треба добро да размисли хоће ли свесно ући у тај ријалити и бити ухапшен или ће седети код куће и сачекати да истражни органи открију и ухапсе оног ко је починио тај језиви злочин. Сматрам да, ако уђе у „Задругу“, сам себи прави клопку – испричао је главни уредник Хепија.
Марић јуче није био доступан новинарима Курира.

Ко је све био осумњичен

– Канис Веселиновић (64), човек са штапом, прошао полиграф
– Небојша Ројко, живео у кући поред насипа, ухапшен у Брчком због сумње да је повезан са убиством. Ослобођен
после полиграфа
– Тражен бициклиста за ког је Зоран рекао да га је видео на насипу
– Сумњало се у Зоранове пословне партнере
– Човек који је пронађен мртав у Борчи имао је криминални досије,
а својевремено је био и у затвору
– Певачицу чекићем убио љубавник
– Младић ухапшен на четрдесетодневном помену
– Камионџија из Немачке серијски убица

 

Извор: Курир