Издвајамо Свет

ПРОЦУРЕЛИ ТАЈНИ ДОКУМЕНТИ: Анђелина Жоли мрзи Србе а ОВО СУ ДОКАЗИ

Мржња холивудске глумице Анђелине Џоли према Србима недвосмислено је потврђена након што су процурили тајни документи.

Реч је о документима који показују да је уско сарађивала са Хашким трибуналом, где су углавном осуђивани Срби за злочине и против којих је поднет највећи број оптужница.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Из преписки које је водила са бившим главним тужиоцем Међународног кривичног суда Луисом Мореном Окампом, а које су разоткривене тек недавно тачно се види како јој овај Аргентинац захваљује што је снимила антисрпски филм о рату деведесетих “У земљи крви и меда”, а у којем тврди да су Срби силовали на десетине хиљада жена и дечака у БиХ.

Окампо, истина, није био део суда који је пресуђивао Србима, али је као тужилац у Хагу (у Трибуналу који се бавио злочинима у афричким земљама) био члан тужилачког лобија који је “покривао” предмете у оба суда. Захваљујући анагажману Жолијеве и њене везе са Окампом, Срби су представљени као монструми, а на десетине њих осуђено је и кажњено на вишедеценијске робије.

Жолијевој на душу иду мистериозне смрти Срба у Хагу, али и судбине између осталих и Радована Караџића и Ратка Младића, који су још увек у Хагу.

Управо зобг несвакидашње лепоте која ју је поставила на пиједестал у Холивуду, Анђелина Жоли служила је као мамац за “прљаве радње” бившег хашког тужиоца.

За бившу супругу Бреда Пита спекулисало се и да ради за Пентагон и ЦИА.

Задатак јој је био да намами највеће зликовце, према оцени Амеркинаца, да се састаје са њима, извлачи информације и помогне да их суд што пре приведе.

 

Извор: Српски телеграф