Србија

Дан Д! Наставља се испитивање сведока за убиство певачице, Зорица стиже у тужилаштво! Она може да промени све!

Исказ је у својству сведока прошлог понедељка дала само Јеленина сестра од стрица Теодора Kрсмановић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У оквиру истраге против Зорана Марјановића осумњиченог за убиство супруге Јелене, данас би у Вишем јавном тужилаштву у Београду требало да буде настављено саслушање сведока које тужилаштво сматра релевантним за овај случај.

АПОКАЛИПСА У ХРВАТСКОЈ: Бујице подивљале, аутомобили пропадају кроз улице, људи се евакуишу из тржног центра

Очекује се да данас буде испитан Зоранов син из првог брака Урош Марјановиц, као и Зоранова мајка, Зорица.

Међутим, они по закону могу да ускрате давање исказа тужиоцу, јер су блиски сродници окривљеног, као што су то учинили прошлог понедељка Марјановићеви отац и брат по савету адвоката.

Исказ је у својству сведока прошлог понедељка дала само Јеленина сестра од стрица Теодора Kрсмановић.

Kако је раније писано, постоје основане сумње да Зорица зна нешто о целом случају, али да не жели да говори о томе. Уколико је то истина, она би могла у највећој мери да допринесе решавању случаја који Србију потреса већ годину и по дана. Ипак, она ни до сада није проговорила, па је веома тешко изводљиво да саса каже нешто више од овога што већ знамо.

За 30. октобар планирано је испитивање још два сведока, које је за сада позвало тужилаштво, а да ли ће их бити још показаће ток истраге.

Марјановић се налази у притвору од хапшења 15. септембра годину и по дана од убиства, које се догодило 2. априла 2016. године.

Убиство Јелене Марјановић медијски је најпраћенији случај у Србији већ годину и по дана са разним верзијама о идентитету извршиоца, као и начинима и месту извршења злочина.

Марјановићу се на терет ставља кривично дело тешко убиство за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Он је и пре хапшења био привођен, али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан на слободу због недостатка доказа.

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду 16. септембра негирао је да је убио супругу и поновио све што је и раније говорио на саслушањима у полицији.

Тада је, према писању медија, рекао да је тог дана, 2. априла 2016. био са супругом и ћерком у шетњи у Борчи након чега је Јелена продужила на џогинг а он се вратио са ћеком кући око 15-16 сати.

АМЕРИЧКА НОЋНА МОРА: Неухватљиви ирански генерал – Касим Сулејмани архитекта Блиског истока

Нестанак супруге је пријавио око 20 сати, а њено тело је полиција пронашла сутрадан на насипу у Борчи.

Убиство за чији епилог интересовање не јењава ни после годину и по дана

Овај случај уздрмао је Србију и регион као мало који до сада. Не памти се толико интересовање за епилог неког злочина, а свему томе управо и доприноси мистерија и сплет неразјашњених околности који се везује за овај случај.

 

Извор: Telegraf.rs/Tanjug