Србија

ДОНЕО КОПИЈУ ИНДЕКСА У СКУПШТИНУ Мартиновић: Вучић дипломирао с просеком 9,44, а ви?

БЕОГРАД – Шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић фотокопирао је индекс председника те партије и председника Републике Александра Вучића и пренео данас посланицима да је председник Србије завршио Правни факултет са просечном оценом 9,44.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Претходних дана у скупштини је било полемике између власти и опозиције „на чијој страни је памет“, па је Мартиновић позвао појединце из опозиције да донесу своје индексе како би упоредили ко је био бољи студент.

СРПСКЕ МАТЕРЕ СУ ДУЖНЕ ДА РАЂАЈУ, ЦРНА ГОРА И БОСНА – СВЕ ЈЕ ТО СРБИЈА! Овако Иринеј говори о судбини нашег народа

„Ја сам данас донео свој индекс, ја који сам глуп, који сам необразован ,који не припадам елити, господин (Балша) Божовић свој индекс није донео, а фотокипрао сам и индекс председника СНС и Републике Александра Вучића“, рекао је Мартиновић у парламенту, а затим наставио: „Пошто ми немамо шта да кријемо, ми смо народна партија, отворени смо за народ, хоћемо да народ зна све о нама, ево, ја ћу сада да вам прочитам само неке оцене које је добио овај неуки, необразовани човек који не припада грађанској елити, којој припадају ови из ДС, а зове се Александар Вучић“, рекао је Мартиновић.

„Завршио је Правни факултет у Београду са просечном оценом 9,44“, изнео је Мартиновић Вучићев просек и додао да је имао десетке из увода у право, опште социологије, али и из политичке економије код Мирољуба Лабуса, који је, каже, био Вучићев политички противник.

„Тако нисте говорили пре девет година!“ Вучић загрмео на Хојта Јиа поводом раније изјаве о „две столице“

Мартиновић је кренуо да ређа Вучићеве десетке, па је тако почео да прича шта је добио код Весне Ракић Водинелић, али није стигао да прочита до краја због недостатка времена, али је поручио да ће наставити у следећем обраћању…

 

Извор: Kurir.rs/Tanjug