Србија

ЦРНИ KОМБИ МАМИ ДЕЦУ: Полиција појачала патроле, РОДИТЕЉИ УЗНЕМИРЕНИ!

Објаве на Фејсбуку које су се појавиле у последњих неколико дана, у којима родитељи тврде да су им деца била изложена покушају отмице, узнемириле су јавност, а о свему је обавештена и Полицијска управа Ниш и тужилаштво, кажу у полицији.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вест да градом круже возила, углавном црне боје, из којих непознати људи нуде деци старости од 8 до 12 година да их превезу до куће или школе, први је објавио отац дечака, који је, наводно, покушај отмице доживео на путу до школе.

„Данас кад сам ишао у школу чика у црном комбију ме питао да ме повезе до школе…а кад сам му рекао да не треба, рекао ми слободно ја ту радим у ЕИ, не пласи се…

ЕНДГАЛ ШОКИРАО ЦЕО СВЕТ: Независност Каталоније је погурао Вашингтон, ево зашто…

Пошто сам јос једном рекао не треба, почео је да удара по волану обраћајуци се некој жени у комбију уз реци – за мало, за мало… ОВО ЈЕ ДАНАшЊА ПРИЧА МОГ СИНА … И СТА САД“, написао је забринути отац. Након објаве овог оца, почели су да се јављају родитељи и из других делова Ниша са сличним искуствима.

Из полиције кажу да није било пријава отмице деце на територији коју покрива ПУ Ниш, али да су ови догађаји пријављени полицији, која интензивно ради на провери навода, а о свему је обавештено и тужилаштво.

ШТА ЋЕ БОНДСТИЛ У СРБИЈИ?! ХОЈТ ЈИ ОПЕТ ПРОВОЦИРА: „И шта то Руси раде да помогну Србији?“

„Полиција је превентивно појачала патролну делатност и предузима све мере и радње како би деца била безбедна“, уверавају из ПУ Ниш.

 

Извор: niskevesti.rs