Издвајамо Спорт

ЕНГЛЕЗИ ЗАЧУЂЕНИ: Навијачи Арсенала су овако реаговали на навијање „ДЕЛИЈА“ у Лондону (ВИДЕО)

Утисак који су Звездини навијачи оставили на стадиону Арсенала, током меча 4. кола Лиге Европе (0:0), дуго ће памтити многе присталице лондонских „тобџија“.

„Једина ствар која ме је код Црвене звезде разочарала је што није довела још више навијача. Видео сам и у Београду какви су, имамо ми имамо шта од њих да учимо. А видели сте какву подршку и сада пружају, на гостовању, без пиротехнике“, рекао је један од навијача домаћег тима за АрсеналФанТВ, врло популаран Јутјуб канал намењен присталицама „тобџија“, са више од пола милиона претплатника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И млађа публика која прати наступе Арсенала остала је затечена константном подршком које су „делије“ пружале својим љубимцима на „Емиратима“:

„Свака част Звездиним навијачима. Фантастични су. Волео бих да смо и и ми такви. Али… нисмо“, рекао је један малишан, уз духовиту опаску да му је утакмица била толико досадна, да му је био далеко занимљивији двочас из биологије тог дана.

АрсеналФанТВ је посветио и један снимак распеваном доласку „делија“ на стадион лондонског клуба…

… а није био мали број навијача Арсенала који су конснтатно снимали навијање Звездиних присталицица, уз коментаре тог навијачког црвено-белог транса и попут „они су прилично луцкасти“:

 

 

Извор: Дарко Николић / sport.blic.rs