Свет

ПРОГОВОРИО ПРЕДСЕДНИКОВ ТЕЛОХРАНИТЕЉ: Путинов човек дао Трампу врло непристојну понуду

ВАШИНГТОН – Руски милијардер близак председнику Владимиру Путину понудио је шефу обезбеђења Доналда Трампа да му пошаље пет девојака, проститутки, у њихову собу московског хотела, где су одсели током такмичења за мис универзума.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Случај се догодио 2013, током Трамповог боравка у престоници Русије. У то време амерички милијардер је био организатор такмичења за избор најлепше жене планете.

Ове шокантне наводе, који доливају уље на ватру у односима између Америке и Русије, изнео је Китх Шилер у сведочењу пред обавештајним комитетом Конгреса САД, где се води истрага о везама Трампове администрације и Русије.

Кит Шилер, који данас обавља функцију заменика директора операција Овалног кабинета, у то време је био шеф Трамповог обезбеђења и његов лични помоћник.

„Понуду да нам у собу дође пет девојака сам схватио као шалу и одбио сам је“, рекао је Шилер.

Он је одбио да каже идентитет особе која му је изнела понуду, наводећи само да је он био у друштву руске поп звезде Емина Агаларова.

„Када смо дошли у собу, пренео сам Трампу шта се догодило, а он се само насмејао“, рекао је.

Истрагу о Трампу и везама са Русијом води Роберт Милер, бивши директор ФБИ. Трамповим боравком у Москви 2013. бави се и досије чији је аутор бивши британски шпијун Кристофер Стиле, а који је у јеку предизборне платила Хилари Клинтон, Трампов противкандидат.

 

Извор: Kurir.rs