Издвајамо Свет

РУСИ РАЗОТКРИЛИ РОТШИЛДЕ И ШОКИРАЛИ СВЕТ: Истина је, постоји тајна СВЕТСКА ВЛАДА! (ВИДЕО)

Једна од најбогатијих и најзлобнијих елитистичких породица на свету је разоктривена од стране руске мејнстрим телевзије.

Неславни Ротшилдови, познати као једна од најбогатијих и најмоћнијих породица на свету, сада су под будним оком Русије, са надом да ће се разоткрити корупција која је отровала геополитику.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гласине око везе Ротшилдових са “Новим светским поретком“ су годинама кружиле, а чињеница да су повезани са толико различитих влада значи да се њихов сукоб интереса не може игнорисати.

Моћ Ротшилдових у светским владама се такође више не може порицати нити одбацити као завера.

Једна таква гласина је да Путин “спрема“ своје људе да се супротставе светском поретку који су успоставили моћници, који контролишу скоро све светске владе, банке, религије, образовање и већину светских медија.

Према Путиновим речима: “Ако данашњи моћници имају одређени стандард или норму у своју корист, они присиљавају све остале да и они то поштују. Али ако им сутра ти исти стандарди стану на пут, они их брзо склањају, проглашавају их застарелим и постављају, или покушавају да поставе, нова правила“.

Цитат из “Зеро Хедге-а”: “Путин спрема своје људе да се потпуно одвоје од међународног банкарског система и почну са националистичком платформом, подржаном са хиљадама тона злата, и растућим савезима са Кином, нацијама БРИЦС-а и Блиским истоком.“

Горућа жеља Русије за независност од остатка света се појавила под Путиновим режимом и манифестовала се на неколико различитих начина.

Руске телевизије су известиле да се Руси чак припремају за успостављање независног банкарског система који ће им пружити потпуну слободу од остатка светских банака, што је храбар и неуобичајен потез у данашњој економији.

Ротшилдови су познати по њиховом власништву над банкарским системима и контролисању новца у многим земљама широм света.

Изгледа да Руси желе да се дистанцирају од овог корумпираног система који је већ предуго владао светским новцем.

Руска влада показује знаке да је далеко напреднија у схватању Новог светског поретка него њихове светске колеге.

Амерички председници су чак и упозорили на подмукле опасности тајних влада.

Председник Теодор Рузвелт је рекао да “Иза привидне владе седи устоличена невидљива влада, без икаквог поверења и прихватања икаквих одговорности према људима.“

Председник Џон Кенеди је такође упозорио на тајна друштва, а многи верују да га је коштало живота то што је разотркио прикривену владу и ентитете који повлаче конце.

Да ли остатак света треба да прати пример Русије и ради на томе да постане финансијски независан, и да се ослободи од скривених ланаца?

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс