Спорт

СРАМНА ОПТУЖБА: Велика провокација албанских фудбалера

„Њузспорт“, портал из Албаније, издвојио је три догађаја која су се догодила, које је оценио као чисте провокације из српског табора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најпре је аутобус у којем су били играчи Скендербега, који су ишли на лагано истрчавање на стадион Партизана, доживео лакши удес. Како јавља овај портал, аутобус је имао „чешање“ са једним аутомобилом, па иако је штета била минимална, фудбалери албанског тима су оценили да је реч, ни мање ни виђе него о – провокацији!

Када је аутобус наставио после тога пут ка хотелу, један аутомобил се паркирао насред пута, па није могао лако да скрене ка објекту где су смештени фудбалери, што је озбиљно изнервирало возача, који очигледно није навикао на престоничку гужву.

На крају, када је руководство Скендербега стигло у хотел, покварила су се врата на електрични погон на улазу, па неколико минута нити су они могли да уђу унутра, нити да неко изађе напоље.

И на крају, исти портал је као највећу провокацију видео графит који стоји већ неко време испод стадиона Партизана, близу клупске благајне, на којем је територија Косова и Метохије нацртана преко српске заставе!

Извор: Republika.rs