Издвајамо Свет

ТРАЖИТЕ ДОБРО ПЛАЋЕН ПОСАО – НА ПРАВОМ СТЕ МЕСТУ: У овој земљи траже раднике, ПЛАТА 10.000 долара а не РАДИТЕ БУКВАЛНО НИШТА

Тешко да ћете икада наћи бољу понуду од ове

Ако сте у потрази за послом, а нарочито за добро плаћеним, на којем и не морате превише да радите, на правом сте месту!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, на порталу Канкун.цом освануо је примамљив оглас за посао – овај портал запошљава новог радника који би представљао и промовисао прелепи мексички град Канкун, Ривијеру Маја и Јукатан, полуострво које дели Мексички залив од Карипског мора.

У питању су дефнитивно три веома атрактивне туристичке дестинације у Јужној Америци, а плата новог представника била би 10.000 долара месечно!

Оно што се од кандидата захтева јесте да остану у Канкуну 6 месеци (за то време ће зарадити 60 хиљада долара!), а оно што је најзанимљивије јесте то што вам не треба ни диплома, нити искуство у овом послу – само пасош и добра воља!

Такође, треба да будете „друштвени, аутентични и динамични“, како наводе у огласу, и спремни да на оригиналан начин представљате Канкун. То укључује писање о путовањима, документовање искустава у Канкуну кроз видео снимке и прављење што више лепих фотографија.

Дакле, требало би да вам је писање и причање на енглеском и шпанском језику на прилично добром нивоу.

Све у свему, били бисте плаћени да енергично зароните у занимљиву културу Канкуна и прикажете све његове лепоте, како би се туризам у овом граду додатно развијао.

То подразумева да боравите у хотелима, ручате у ресторанима, пливате са ајкулама и истражујете џунглу. У Канкуну би требало да будете од марта до августа 2018.

Приликом пријаве, треба да снимите кратак видео у трајању од једног минута, где ћете објаснити зашто сте баш ви најбоља особа за овај посао и „аплоудујете“ снимак на сајт Цанцун.цом најкасније до 17. децембра, где ће сви људи моћи да гласају.

 

#cancun #mexico #holidayfun #playalangosta

A post shared by Rob (@robert.saskey) on

Након 25. децембра, најбољих 100 које сајт одабере снимаће још један видео, а након тога ће петоро одабраних бити угошћени у Канкуну, где ће присуствовати интервјуу у трајању од 4 дана. Да, добро сте прочитали – 4 дана!

Последњег дана јануара, сајт ће објавити ко је добио посао.

Дакле, ако немате посао или сте уморни од њега и желите нови – пробајте, немате шта ни да изгубите!

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Stil.kurir.rs