Издвајамо Србија

БЛАМ ДАНА: Нада Мацура шокирала изјавом о МУШКОМ ПОЛНОМ ОРГАНУ усред јутарњег програма на националној телевизији

Нада Мацура гостовала је јуче у Јутарњем програму ТВ “Хепи” заједно са урологом Александром Милошевићем и психијатром Јованом Марићем. Тема разговора били су сексуални односи као и ерективна дисфункција. Како се докторка Нада разуме у све теме, тако је и овога пута она водила главну реч у студију “срећне” телевизије.

На питање водитељке због чега искључиво саветује људима да се слојевито облаче, али не и свлаче, Мацура се побунила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Па ви не пратите моје савете. Поред слојевитог облачења, ја саветујем и свлачење. Наравно, мора да се употребљава и јорган, јер је испод покривача најлепше. Знате, то је ипак алузија на нешто“, рекла је Мацура са осмехом, а онда и изнела своје мишљење о томе због чега су жене незадовољне у сексу са својим партнером.

„Жене треба да буду задовољне и да то покажу свом мушкарцу на неки начин, ипак, оне то нису јер на неки начин не желе да увреде свог партнера када не доживе оргазам. Сматрам да је то ствар за прихолога, јер је боље да кажу шта им смета. Ако се ја питам, дужина полног органа није важна, већ техника“, рекла је Нада као из топа.

На констатцију других гостију у студију да би могла да саветује грађанство да имају секс, она је рекла.

„Па људи би рекли да сам полудела. Замислте да кажем: “Чувајте срце и плућа и на крају се добро сексајте и узмите таблете за потенцију”. Ја то не бих могла, јер ће заиста рећи да сам луда. То могу овако да говорим по емисијама када ме позову и да дискутујем на разне теме“, рекла је Нада и шокирала све у студију, а посебно гледаоце поред малих екрана који су се укључили у Јутарњи програм.

„Питала бих нешто госпођу Мацуру. Да ли је она сексолог или каридолог? Заиста ми се не допада њено понашање и то не могу да разумем. Због чега се она толико експонира у медијима? Пре неколико дана гостовала је на вашој телевизији и носила је провидну хаљину испод које су јој се виделе гаћице“, рекла је гледатељка, што је Наду избацило из такта.

„То што сам дошла у провидној хаљини је моја лична ствар, нисам дошла у манастир него на телевизију. А то што ме ви не волиите, баш ме брига“, одбрусила је Мацура.

 

Извор: Курир / Ало