Издвајамо Србија

НОВИ ДЕТАЉИ: Полиција на корак до великог открића у случају убиства Јелене Марјановић!

Фото: Јутјуб

Нова сазнања у истрази убиства певачице Јелене Марјановић.

У оквиру истраге, коју Више јавно тужилаштво у Београду води против Зорана Марјановића (39), осумњиченог да је 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи убио своју супругу Јелену Крсмановић Марјановић (33), биће рађено и вештачење видео-снимка, који је забележила камера са продавнице у Борчи, сазнаје “Ало!”.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима нашег извора, током полицијске истраге помињана су три видео-записа, и то један са аутобуса ГСП-а, други са камере на кући мештанина Црвенке и трећи из камере на продавници, али се испоставило да је само један од њих употребљив.

– Снимак који може бити од помоћи јесте онај који је забележила камера са продавнице у Борчи. Преостала два снимка су изразито лоше резолузције, тако да су практично неупотребљива. Једина камера која је забележила Марјановиће 2. априла 2016. године налази се у насељу Борча, са леве стране, на путу ка Црвенки. Вештачењем тог снимка могла би се одгонетнути мистерија да ли је тог дана Јана Марјановић, ћерка Зорана и Јелена, била са њима у аутомобилу, када су се, према Зорановим тврдњама, запутили на насип у Црвенки – каже наш саговорник.

Како тврди наш извор упућен у случај, познаник породице убијене певачице “Гранда” погледао је снимак са камере.

 

 

Извор: Е. С.  / Ало.рс