Србија

ВУК ЈЕРЕМИЋ БРАНИ НАТО ПО СВАКУ ЦЕНУ! Драже су му и бомбе које падају по Србији од Александра Вучића!

Мирослав Алексић, први попредседник Народне странке Вука НАТО Јеремића разоткрио је свог шефа у намери да одбрани НАТО по сваку цену, па чак и ако то значи неопростиву увреду за цео српски народ и све патње које је преживео!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, у интервјуу за дневни лист Данас, Алексић је отворено „прорекао“ да ће „овај систем уништити Србију“, а да ће „после Александра Вучића, остати горе стање него након бомбардовања 1999. године“.

Посилни Вука Јеремића на овај начин не само да је изговорио невиђену будалаштину и на тај начин неопростиво увредио све грађане Србије и пљунуо на све патње које смо проживљавали током НАТО бомбардовања, него је нехотице и разоткрио праве намере свог шефа.

Наиме, један до најважнијих задатака Вука Јеремића је да одбрани НАТО у Србији, и то по сваку цену. Чак и ако то значи пљување по сопственом народу.

Одговор на то да ли је народ заборавио дане пакла под НАТО бомбама, Вук Јеремић и његова клика добиће, нема сумње, већ 4. марта на београдским изборима. Само што се тај одговор неће свидети ни њему ни његовим НАТО финансијерима!

 

Извор: Informer.rs