Србија

ФАНТОМ ПРОГАЊА ЛЕГИЈИНУ БИВШУ ЖЕНУ! Три пута јој проваљивао у кућу, а сваки пут УРАДИО ИСТУ ЈЕЗИВУ СТВАР!

Маја Луковић, бивша супруга најпознатијег српског затвореника Милорада Улемека Легије, алармирала је прошле недеље полицију и пријавила да јој се непозната особа мота по кући на Вождовцу

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Патрола која је изашла на терен претресла је дом Луковићеве, али ништ сумњиво није пронашла.

Она се није смирила након интервенције полиције, пошто је за годину дана три пута позивала полицију због „фантома“ који јој вршља по кући.

– Другог дана ове године, неколико сати после поноћи, Маја Луковић је телефоном позвала полицију и пријавила да сумња да је неко у њеној кући. Полицајци су на лицу места затекли њу, њену и Легијину ћерку Николију и двоје њених пријатеља. Лукићева им је рекла да су се вратили из града и да су у кући чули необичне звуке док је покушавала да откључа врата, због чега се уплашила и позвала полицију – каже извор.

На крају интервенције полицајци су претражили све просторије по кући, али никога нису нашли.

Оно што је веома интересантно јесте да је ово трећи пут ДА Легијина бивша жена позива полицију због уљеза у кући.

Све је почело децембра 2016. године када је полиција расветлила случај и привела босанског држављанина В.С. који је, како се испоставило, покушао да украде алат који су мајстори оставили унутра.

Луковићева је септембра 2017. упутила полицији још један позив, овога пута због бизарности случај је збунио полицајце.

– Легијина бивша жена је пријавила да јој је кућа обијена, али да ништа не недостаје, осим што је неко спавао у њеном кревету – рекао је извори.

 

Извор: Telegraf.rs/Informer