Србија

Добра вест! ПРОФЕСОР КОЧОВИЋ ОТКРИО ТАЧАН ДАТУМ КАДА ЋЕМО МОЋИ ДА ПРЕДАХНЕМО! Назире ли се крај пандемије?

Грађани Србије сваког дана у 15 часова чекају пресек броја заражених, у нади да ће она пасти, и да ћемо се коначно вратити нормалном животу

Професор Петар Кочовић, стручњак за информационе технологије, који заједно са својим тимом, месецима уназад даје прогнозе о кретању епидемије на основу прорачуна базираног на Гаусовој кривој, изнео је нову прогнозу у којој се помиње датум који до сада нисмо имаил.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, у једном од његових последњих прорачуна пише да ће крај трећег таласа бити – 13. јул.

Кочовић и даље стоји до тога да је датум 13. мај дан који ће нам много показати. Тада би требало да се очекује да паднемо на број од 1300 заражених.

Како је он 1. априла говорио о једном од својих прорачуна, рекао је да је један од својих дијаграма намерно насловио као под – талас 2.

– Под талас 2 је кренуо 24. јануара и то са 1.317 заражених особа дневно. Процењени крај таласа, према мојим прорачунима, требало би да буде 15. мај. То не значи да тада више неће бити оболелих, већ да ћемо се вратити на бројку од 24. јануара – објаснио нам је тада Кочовић.

У данашњем разговору он нам је напоменуо да је тај датум тренутак када ће се осетити пад, док ће још један мањи пад потом уследити од 23. маја до 13. јула, када ће број заражених кренути да пада ниско, што би самим тим значило да је та средина јула период када ћемо коначно моћи да предахнемо.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс