Србија

СТРАВИЧНО! Беливук и екипа у кућу страве у Ритопеку доводили и жене? Ево шта је пронађено на тавану!

Истражитељи проверавају чија је одећа била спакована у кесу, на којој су откривени трагови крви, као и на који начин је она доспела на место злочина клана Вељка Беливука и Марка Миљковића

У кући страве у Ритопеку, за коју истражитељи сумњају да је клану Вељка Беливука и Марка Миљковића служила за мучење и убијање, полиција је нашла и женску гардеробу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Курир сазнаје, комади пронађене одеће послати су на вештачење како би се утврдило коме припадају.

– Током детаљног прегледа куће у Ритопеку, у поткровљу, затечена је једна кеса, на којој је било трагова крви. У тој кеси, откривен је шал Црвене звезде, али и једна црна сукња и горњи и доњи део женске пиџаме – открива извор Курира.

ДНК анализа

Како наводи, тек када буде откривено чија је женска гардероба, истражитељи ће моћи да склопе слику о томе откуд она ту.

– Биће узет ДНК са сукње и осталих ствари. Не можемо да нагађамо да ли је то гардероба жена које су можда за забаву доводили у ту кућу или је у питању нешто друго – каже саговорник из истраге.

Подсетимо, сумња се да је криминална група која је чинила монструозне злочине у кући, у којој су истражитељи открили трагове крви готово у свим просторијама, бунару и шупи, али и индустријску машину на млевење меса, убијено најмање петоро људи чији су нестанци пријављени прошле године.

– Проверавају се и сви други трагови, нарочито са машине за млевење меса, јер се верује да ће она дати најконкретније доказе о томе ко је све на најстрашнији могући начин завршио у овој кући – додаје он.

Нова открића у кући страве, пре свега машина за млевење меса и арсенал, који су били у тајном, подземном бункеру, према речима министра полиције Александра Вулина, превазилази оно што су радили и поседовали припадници злогласног земунског клана који је разбијен после убиства премијера Зорана Ђинђића.

Млели жртве

– Данима су држали жртве живе, мучили их на најзверскије начине, да би их потом убили, тела раскомадали и углавном стављали у тај млин за месо и кости, како би уништавали трагове. Они припадници клана који нису то радили били су спремни да нам кажу где се шта налази и не сумњам да ће тога бити још – рекао је министар.

Говорећи о оружју које је откривено у специјалној просторији чији је улаз био добро сакривен, он је навео да све указује да је ова криминална група била спремна за обрачун са државом.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс