Издвајамо Свет

ПЕНТАГОН ЗАНЕМЕО: Нови руски авион ће обарати свемирске сателите и изводити ЕМП нападе (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Развија се нови авион за ваздухопловство Руске Федерације. Нови авион је дизајниран да омета радио сигнале како би деактивирао војне свемирске сателите. Речено је да ће нови авион заменити авион ИЛ-22 ПП “Порубсхцхик.“

Опрема на новом авиону ће моћи да потисне радио сигнале било које мете у свим елементима – на земљи, у ваздуху и на мору. Ново руско оружје ће моћи да онемогући непријатељске сателите који обезбеђују навигацију и радио комуникацију на земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Радови на новом авиону тек почињу. За сада је спремна само скица авиона, а експериментални дизајнерски радови почињу у блиској будућности.

СССР је имао сличан авион – МиГ-31Д. Тај авион је био опремљен специјалном ракетом која је могла уништити свемирске мете. Авион је био способан да обара сателите и да деактивира балистичке ракете.

Авион ће моћи да изводи и најопасније ЕМП нападе (електромагнетиц пулсе) од чега највише страхује Америка.

Скоро сви су навели да би у том случају дошло до пада електричне мреже, због чега би већи део становништва остао без струје, хране, воде и основних услуга, а што би изазвало немире, туче и убиства за само пар дана или недеља.

За Америку је овај напад неприхватљих јер би у том случају стали не само произвођачи електричне енергије него и комплетна војска како у Америци тако и широм света јер не би имали међусобну комуникацју а сателити би били мртви.

 

Извор: Wебтрибуне.рс