Издвајамо Србија

ПЕТРУШИЋ: Могу да докажем да Шиптари не желе ову наметнуту власт и да се осећају као грађани Србије

Гост јутарњег програма на ТВ Хепи био је бивши српско-француски обавештајац Југослав Петрушић – Доминик.

Није тачно да ће Даутија Бесника појести мрак зато што ме је прозивао, ми Срби смо одувек били отворени, али тај човек је отворено радио против Србије и морао је бити ухапшен, наводи Петрушић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Беснику је било дозвољено да у емисији каже шта хоће, па чак и да му је био сан да убије Србина, он је за време ратног стања скупљао податке за НАТО алијансу и сноси одговорност за смрт многих Срба, те га због тога теба ухапсити, не зато што је Шиптар, он се сад изјашњава као Албанац, и одлично говори српски, иако се вади да је погрешио, што није тачно, морао је да заврши у затвору, тврди наш обавештајац.

Петрушић каже да је мета Албанаца, јер је једини који може да докаже да Шиптари не желе ову наметнуту власт на Косову и да се осећају као грађани Србије.

Он је у емисији изнео тврдње да међународне корпоративне заједнице не желе да дозволе Србима контролу над севером Косова и Метохије.

Петрушић тврди да север Косова и Метохије због рудних о водених богастава вреди више стотина милијарди долара и да корпоративне заједнице које помажу Шиптарима не желе да то изгубе.

Он је гостујући на ТВ Хепи рекао да Рамуш Харадинај ради за Ми-6 и британске коорпоративне заједнице и да по њиховом налогу саботира сваки договор око Косова и Метохије.

 

Извор: Србија јавља/Правда.рс