Србија

Лазански упозорава: НАТО ракетни штит на 200км од Београда! Ако дође до НУКЛЕАРНОГ УДАРА, ТЕШКО НАМА!

„Морамо направити стање цивилне заштите, бункера, АБХ опреме“

Предстојећи безбедносни форум у Београду бавиће се свим и свачим, осим америчком антиракетном базом у Румунији, на око двеста километара ваздушном линијом од Београда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У време Варшавског пакта и Совјетског Савеза никада у Румунији и Бугарској није било совјетских војних база, а сада су тамо америчке.

– Иде се линијом политичког опортунизма. И Румуни ћуте, није ни чудно што се о томе ћути код нас – каже Лазански у емисији „На нишану Лазанског“.

На нишану Лазанског: А НАТО антиракетна база на 200 км од Београда?

Предстојећи безбедносни форум у Београду бавиће се свим и свачим, осим америчком антиракетном базом у Румунији, на око двеста километара ваздушном линијом од Београда.У време Варшавског пакта и Совјетског Савеза никада у Румунији и Бугарској није било совјетских војних база, а сада су тамо америчке.Гости емисије „На нишану Лазанског“ су: историчар др Александар Раковић, аутор књига о националним, верским, културним, просветним и дипломатским питањима и Милан Мишић, новинар и бивши дописник „Политике“ из Јужне Азије, са Далеког Истока и из Сједињених Америчких Држава.Телефоном ћемо укључити новинара „Политике“ из Букурешта Милана Петровића.

Posted by Sputnik Србијa on Monday, October 8, 2018

Он је додао да је Србија у опасности, јер ако дође до кризе, Руси могу гађати ту базу.

– Ако дође до нуклеарне кризе, Руси прво гађају Девесел, а то је 200 км од Београда. Ако дође до нуклеарног напада Румунија је прва надрљала, а онда ми од нуклеарног облака. Морамо направити стање цивилне заштите, бункера, АБХ опреме – упозорава војно-политички коментатор.

 

Извор: Srbija Danas/rs.sputniknews.com