Издвајамо Спорт

САДА ЈЕ ЈАСНИЈЕ: Ево КО и ЗАШТО стоји иза наводног намештања меча ПСЖ – Црвена звезда

Стадион ФК. Црвена Звезда Фото: Јутјуб

„Свеци“ су почетком октобра славили са 6:1.

Не стишава се бура око наводног намештања резултата утакмице ПСЖ-Црвена звезда одигране трећег окторбра у Лиги шсампиона, коју је француски првак добио резултатом 6:1.

Француски медији данима уназад покушавају да дискредитују црвено-беле, али како време одмиче све је очигледније да је прича „шупља“. Да било ко од актера утакмице није покушао да намести дуел на „Парку принечева“ јасно је и првом човеку Динама из Загреба Здравку Мамићу.

– Ово је удар подземља на Црвену звезду. Сасвим је јасно да цела прича потиче од људи код којих је успех највећег српског клуба изазвао љубомору, па су се бацили на прљаве послове. Баш то подземље има милион разлога и интерес да се баци љага на све успехе које у последње време постиже Црвена звезда. На све то може бити умешан и неки патолошки љубоморни појединац. Апсолутно је немогуће лажирати меч на тако високом нивоу као што је Лига шампиона – истакао је Мамић у интервјуу за Ало.

Црвено-бели су се по објављивању вести из Француске огласили два пута саопштењима за јавност и нема сумње да ће клуб из Љутице Богдана правним путем реаговати на сваки покушај дискредитовања. А, минулих дана су путем медија и друштвених мрежа испредане разне верзије о наводном намештању меча, у који су уплитани и конкретни појединци. Тачка на меч ПСЖ-Црвена звезда очигледно још није стављена…

 

Извор: Srbija Danas/Alo