Издвајамо Спорт

У НЕМАЧКОЈ ЗАГРМЕЛО „ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ“: Српски ММА борац ушао у октагон уз песму БС-а, па разбио ривала у 1. рунди (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Сјајна борба Лесковчанина

Лесковачки ММА борац Милош Стојковић победио је у немачком Малшу Саша Дајића из БиХ, а посебно је било занимљиво што је у октагон ушао уз песму Београдског синдиката „Догодине у Призрену“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У препуној хали „Федербахале“ у немачком граду Малш, Стојковић и Дајић приредили су на Међународном турниру професионалаца врхунски меч у супертешкој категорији љубитељима ММА борби, а Милошев улазак у ринг пропраћен је звиждуцима и аплаузима наших људи из публике управо због песме којом се представио, преноси Југмедија.рс.

– Могу да је забрањују колико хоће, али сам изашао уз ту песму да дам јасну поруку младима да морају да се усмере ка правим вредностима – каже за овај портал Стојковић, који је славио гушењем у првој рунди.

– Догодине у Призрену – је посвећена свим невиним жртвама на Косову и Метохији, а Стојковић је поручио да се спрема за велики ММА турнир у децембру у Лесковцу.

Usred Nemačke Leskovčanin ušao u ring uz “Dogodine u Prizrenu” i BEZ POSLEDICA savladao protivnika iz Bosne

Usred Nemačke Leskovčanin ušao u ring uz “Dogodine u Prizrenu” i BEZ POSLEDICA savladao protivnika iz Bosneopširnije ovde: http://jugmedia.rs/usred-nemacke-leskovcanin-usao-u-ring-uz-dogodine-u-prizrenu-i-bez-posledica-savladao-protivnika-iz-bosne-video/

Geplaatst door Jugmedia op Zondag 28 oktober 2018

 

 

Извор: Телеграф.рс