Издвајамо Србија

ДАРКО ИМА АНКСИОЗНЕ НАПАДЕ, А НАЈТЕЖА БОРБА ТЕК ПРЕДСТОЈИ: Лазић ће цео живот морати да ради ОВО, а то га ПЛАШИ!

Дарко Лазић већ данима суочава се са озбиљном апстинентском кризом, због чега мора свакодневно да разговара са психијатром. Откако су га пробудили из вештачке коме не престаје да тражи наркотике јер, како се наводи, ни физички ни психички не може да изгура дане без дроге.

„Дарково стање је сада колико-толико стабилно, јер је, хвала Богу, оно најгоре и најтеже прошло. Издржао је операције кука и бутне кости, преживео је све велике и мале здравствене кризе које су се десиле откако је примљен у болницу, али најтежа битка му тек предстоји. Откако су га лекари пробудили из вештачке коме, Дарко не престаје да тражи да му лекари и медицинско особље донесу дрогу, јер трпи огромне физичке болове и психичке ломове због апстинентске кризе“, рекао је Алоу извор објашњавајући да певач пролази кроз велике муке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Онима који знају шта значи апстинентска криза јасно је кроз који пакао Дарко тренутно пролази. Јасно им је и да кокаин изазива најјачу психичку зависност, али и физичке кризе које се, чак и у оптималним условима, тешко превазилазе. Он је имао стравичне физичке реакције непосредно пошто су га лекари пробудили, јер је његово тело почело да реагује на повлачење наркотика из организма. Тресао се и презнојавао данима, а сваки пут када би га обишли лекари или медицинске сестре, тражио им је да му дају дрогу. Он је свестан где се налази и због чега је у болници, али такве ствари су једноставне јаче од њега, поготово што је годинама редовно злоупотребљавао алкохол и дрогу. Лекари у КБЦ Земун су покушали да ураде све како би његове кризе умањили, те су на крају у тим укључили и психијатра, који са Дарком разговара кад год је неопходно“, додаје извор, истичући да Лазића психијатар обилази најмање два пута дневно.

„Дарко се свакодневно жали психијатру да му је тешко без дроге, плаче и моли га да му олакша муке и да му препише јака средства против болова. Суочава се са јаком депресијом, јер полако схвата шта је урадио свим људима који га воле, родитељима, ћерки Лорени, бившој жени Ани, вереници Марини… Сада су почели и да му се јављају ирационални страхови, плаши се да никада неће моћи да функционише нормално без дроге, плаши се да никада неће наћи задовољство у животу без наркотика, али га лекар уверава да су те ствари нормалне. Једноставно, требаће му најмање неколико недеља да се у потпуности скине са дроге, а онда ће читав живот морати да се труди остане чист. То је оно чега се Дарко највише плаши“, закључује извор.

 

Извор: Курир.рс/Ало