Издвајамо Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ НА ОПЕРАЦИОНОМ СТОЛУ ПРОВЕО ВИШЕ ОД 6 САТИ: Уграђују му вештачки кук, а средили су му бутну кост!

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић око осам сати одведен је у операциону салу, а после четири сата завршена је први део операције, уградња клина у бутну кост, а онда су лекари са Бањице почели да раде уградњу вештачког кука, каже извор из болнице.

Један тим лекара је радио на бутној кости, док је други тим лекара радио кук.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Операција је трајала више од шест сати, а како смо сазнали, операција је морала да траје тако дуго будући да су прво лекари морали да санирају бутну кост, да уграде клин, па тек онда се могло почети са уградњом протезе.

У ходнику болнице нестрпљиво чекају певачеви родитељи и вереница Марина, а како сазнајемо.

„Убеђена сам да ће бити добро. Ту смо и чекамо крај операције“, рекла је Даркова изабраница, која са певачевом породицом чека исход операције.

Дарко Лазић око осам сати одведен је у операциону салу. У Земунску болницу јутрос су стигли његов отац Милан, тетка Зорица и вереница Марина Гагић.

Даркова бака Злата није дошла у болницу, али је свим срцем уз свог унука.
Због компликација које су пре три дана десиле услед унутрашњег крварења, када су певачу из плућа извађене две литре крви, тачан датум операције ноге је до последњег тренутка био неизвестан.

Дарко Лазић доживео је саобраћајну незгоду 23. октобра у раним јутарњим сатима, када се четири пута преврнуо колима и завршио у ливади поред пута. Певач је задобио тешке телесне повреде. Поломљена му је јагодица, девет ребара, бутна кост и то на месту где улази у карлицу, а задобио је и хематом на глави.

 

Извор: Курир.рс/Н.М