Издвајамо Србија

ПЕВАЧ У ВЕЛИКОЈ КРИЗИ! Дарко трпи несносне болове, плаче и моли се БОГУ а за несрећу криви ОВОГ ЧОВЕКА

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић тешко подноси то што је доживео саобраћајну несрећу која му је озбиљно нарушила физичко, али и психичко стање.

Певач је постао свестан сопствене кривице због свега што му се догодило и проклиње дан када је пробао дрогу. Он се пожалио да му је тешко, али и да би најрадије волео да врати време јер тада никада дрогу не би пробао, а камоли дозволио себи да постане зависник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Дарко је психички лоше. Баш је у тешком стању. За све што му се догодило криви само себе. Рекао је да је тек сада постао свестан свих својих грешака и да се каје због тога што је пробао дрогу из чијих канџи сад не може тек тако да се извуче. И даље трпи несносне болове, не може да се окрене и увек је у једном те истом положају. Свестан је да је упао у озбиљну апстиненцијалну кризу. Непрестано плаче и моли Бога да му помогне да се реши највећег зла које му је уништило живот“, прича наш извор близак певачу.

Он каже да и поред тога што зна да му је дрога уништила живот, Дарко и даље вапи за наркотицима јер се не лечи од болести зависности. То ће учинити кад се буде опоравио од повреда које је задобио у удесу 23. октобра.

„Иако зна да му дрога може погоршати здравствено стање које је озбиљно нарушено, он би волео да је узме. То је тешка криза. Са једне стране, жели да се избави и да се врати на прави пут, да оздрави и да из корена промени свој живот, али када га ухвати криза, не може да се контролиште. Мајка га преклиње да не мисли на то зло, али не вреди. Верујте да се баш тешко бори са овом ситуацијом“, завршава наш извор.

Покушали смо да ступимо у контакт са члановима Даркове породице, али нико од њих не жели да се оглашава у медијима. Са дуге стране, Ана Севић, његова бивша жене не одговара на наше позиве.

Док не стане на ноге

Дарко у инвалидским колицима

Дарко Лазић трпи озбиљне последице због тешке саобраћајне несреће. Лекари из КБЦ Земун успелу су да санарају већи део његових повреда које је задобио када се преврнуо својим БМW-ом, али певач још увек не осећа ноге.

Због тога ће у наредном периоду, када буде устајао из кревета, морати да буде у инвалидским колицима док поново не буде могао да стоји. И то сазнање му је тешко пало.

27 година има Дарко

9 година користи наркотике

3 недеље је у болници

 

Извор: Курир/Љиља Станишић