Русија Србија

ВУЛИН ШОКИРАО РУСИЈУ! Иза председника Србије ће остати дела, иза Захарове злоба које ће да се стиди!

Министар одбране Александар Вулин реаговао је на објаву портпаролке Министарства иностраних послова Русије Марије Захарове на њеном Фејсбук профилу и навео да се „величина човека мери храбрости да на свакој столици брани свој народ и пријатеље свог народа“

„Вучић је једини државник у Европи који је одбио да уведе санкције Русији и врховни командант војске са којом оружане снаге Руске Федерације имају највишу и најплоднију сарадњу која може да се постигне. Величина човека се не мери ни величином столице на којој седи ни величином силе у чије име говори, већ величином храбрости да на свакој столици брани свој народ и пријатеље свог народа“, изјавио је Вулин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Вучић свој народ, ни пријатеље свог народа, никада није ни оставио, ни увредио ни понизио. Захарова је увредила све нас који и Русију и Србију бранимо на тежим местима од њених фејсбук објава. Непријатељи Србије и Русије су данас обрадовани ситном злобом Захарове. Иза Вучића остају дела, иза Захарове злоба које ће да се стиди“, рекао је министар Вулин.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс