Издвајамо Србија

САОБРАЋАЈКА ЈЕ ОТВОРИЛА ПАНДОРИНУ КУТИЈУ: Опет ће се наћи на ИВИЦИ ЖИВОТА И СМРТИ! Дарка Лазића тек чека ПАКАО ако не уради ово!

Фото: Јутјуб

Астролог Милан Кампонески погледао је наталну карту певача Дарка Лазића, који се од тешких телесних повреда задобијеним у стравичној саобраћајној несрећи надомак родног места и данас опоравља у КБЦ Земун.

Како наводи, због лошег односа Сатурна и Марса у наталном хороскопу, Дарка Лазића тек чекају проблеми. Саобраћајна несрећа коју је једва преживео пре две недеље је отворила Пандорину кутију која неће бити затворена све док транзитни Сатурн на небу не напусти тај аспект из његовог натала, а то ће се догодити све до друге половине децембра 2021. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарка не само да ускоро чека развод од прве жене, већ ће следеће три године трајати и судски процес због ове несреће, који ће за њега бити све само не лак.

Исход ће вероватно бити ублажен чињеницом да му је транзитни Сатурн високо у карти па ће вероватно певач проћи само са условном казном.

Такође, крајем те 2021. године ће Плутон правити егзактан аспект на његов Меркур, па ће се певач поново наћи на ивици живота и смрти ако нешто драстично не промени у својим навикама. Иако није искључено да ће му каријера током читавог периода ићи добро, он ће том тренутку имати изузетно озбиљне финансијске проблеме, а вероватно и здравствене проблеме.

Познати фолкер има коњукцију Марса и Меркура у Ваги у 6. пољу, па су његове лоше навике велики терет и коче успех у каријери који би му донео натални Сатурн на врху неба у свом седишту (Водолији). Све док Лазић не промени начин живота, а новац који зарађује не усмери у неке услужне делатности (и тако активира добру Меркурову рецепцију Венере и Јупитера који су иначе у паду у Девици), најбоље отварањем неког места за забаву попут дискотеке или ноћног клуба, његов живот ће непрестано бити угрожен.

Дарку ће се повратком планете Уран у знак Бика у пролеће следеће године пружити прилика да промени свој живот из корена и да на неко време напусти Србију и оде да живи и опоравља се негде у Далмацији, Шпанији или чак Аустралији, а да ли ће је искористити је само на њему.

Иначе, занимљиво је да се Дарков натални Месец налази на самом крају знака Стрелца у тачки која се астролошки зове Центар Универзума илити „Уста Шиве“ место где је астрономски потврђено да се сада налази велика Црна Рупа која милијардама година „гута“ нашу Галаксију.

Тај аспект даје људе са много талената, обично познате музичаре и звезде, али са трагичним животним судбинама, попут Фредија Меркјурија или Милана Младеновића, певача и фронтмена групе ЕКВ, пише Астро Дулникер. Лек за то је одлазак на неко време да се учи знање и вештина која је већа и значајнија од обичног дневног живота, на пример у неки манастир или чак на Тибет и затим повратак у каријеру која ће тек након тога заблистати.

Прилика за тако нешто Дарку се отвара тек за 10 година, 2028.

Извор: Курир.рс/АстроДулникер