Издвајамо Србија

ДАРКО ПОТВРДИО СВОЈ ПРВИ НАСТУП НАКОН НЕСРЕЋЕ: Певаћу, па макар и у колицима!

Фото: Јутјуб

Певач Дарко Лазић прихватио је позив колеге и доброг пријатеља Радише Трајковића Ђанија да пева на његовом концерту. Ово ће бити први Дарков наступ након несреће, а у плану је да отпева неколико својих хитова, али и једну песму са Ђанијем.

„Откако је из КБЦ Земун пребачен на Институт за рехабилитацију „Селтерс“, Дарко непрестано размишља о томе шта ће да ради након опоравка. Његова највећа жеља је да поново узме микрофон у руке и стане на бину, а љубав према музици га и највише мотивише да се што пре опорави. Због тога су му родитељи одмах по доласку у „Селтерс“ дали телефон и слушалице, како би могао да ужива у омиљеној музици и тако лечи душу“, каже извор на почетку разговора и додаје да се Лазићу здравствено стање драстично поправило откако га је Радиша Трајковић Ђани позвао да буде гост на његовом концерту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Њих двојицу везује дугогодишње пријатељство, радили су много заједничких свирки, а Ђани је одувек на Дарка гледао као на члана породице. Ђани је био један од првих који су дошли у болницу одмах након несреће, да пружи Лазићима подршку, а опет, био је један од првих којима се Дарко јавио када је добио телефон. Једно вече су дуго разговарали, а Дарко му се пожалио да му недостају музика, сцена и публика, па му је признао да је његов највећи страх да више никада неће запевати. Тада је Ђани дошао на идеју да га позове да буде његов специјални гост на концерту“, каже наш извор и објашњава да је певач најпре морао да се консултује са Лазићевим родитељима и лекарима.

„Када су му они дали зелено светло, Ђани је званично позвао Дарка и рекао му: „Синовац, певаћеш са мном“, а Дарку није требало ни минут да размисли о позиву, одмах је прихватио и рекао да хоће, па макар певао у инвалидским колицима. Одмах су се све договорили, колико ће трајати Дарков део, али и коју песму ће заједно отпевати. Ђанијев позив му је дао ветар у леђа, од тада насмејан одлази на терапије, а његово здравствено стање је боље сваким даном“, пренео је извор.

Извор: Курир.рс