Издвајамо Србија

АЛБАНЦИ У ПАНИЦИ ПОСЛЕ ПРЕТЊЕ САД: Харадинај, Љимај, Пацоли и Весељи заседају иза затворених врата, спремају велике промене!

Одлучују о важним темама!

Џон Болтон
Фото: Јутјуб

Џон Болтон, амерички саветник за националну безбедност председника САД Доналда Трумпа, према најавама косовских медија, данас је добро изрибао такозваног косовског премијера Рамуша Харадинаја, због противљења захтеву Вашингтона да укине таксе за увоз производа из централне Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како пишу приштински медији, позивајући се на поуздане изворе, један од главних саветеника Доналда Трампа, данас је током дана одржао телефонски разговор од изузетне важности са Рамушем Харадинајем.

Након овог телефонског разговора одржаног око 14х часова, уследио је хитан састанак у Приштини.

Фото: Јутјуб

Наиме, очи у очи нашли су се Харадинај, Лимај, Пацоли и Весели! Састанак је почео у 16х часова иза затворених врата и питање је какав че исход бити, и коју одлуку ће донети власти у Приштини.

Раније данас, премијер привремених приштинских институција, Рамуш Харадинај, поновио је да је спреман на укидање наметнутих такси Србији под условом „узајамног признања“, али да сада разуме да признање косовске независности није могуће добити без одрицања дела косовске територије.

Он то, казао је, неће дозволити, неће дозволити ни формирање Заједнице српских општина, јер не жели Републику Српску на територији Косова.

 

 

Извор: Ало