Издвајамо Србија

ОБОРЕН ЗОРАНОВ АЛИБИ! Пронађен нови доказ у Јелениној коси, ПОДИЖЕ СЕ ТРЕЋА ОПТУЖНИЦА!

Фото: Јутјуб

Против Зорана Марјановића ускоро би трећи пут требало да буде подигнута оптужница због сумње да је брутално убио супругу Јелену Марјановић и то пошто је откривен крунски доказ!

Фото: Јутјуб

Наиме, након што је нова тужитељка Јелена Биорчевић преузела случај Марјановић, отркивен је кључни доказ, који потврђује да је Зоран у тренутку Јеленине смрти био поред ње!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Додатним аналазима утврђено је да блато из косе убијене певачице се поклапа са оним којое је после злочина пронађено на панталонама њеног супруга, преносе београдски медији.

– Након што је Јеленино тело пронађено у каналу, Марјановићева је ошишана приликом обдукције, а тек годину дана касније стигао је захтев да се исптиају трагови који су пронађени у коси. Тај налаз је убрзо стигао, а поређењем са траговима нађеним на Марјановићевој гардероби, реч је о блату истог састава – открива саговорник.

Овај доказ из неког разлога није био уврштен у списе предмета, због чега се до сада није наишао у оптужници, а руши Зоранов алиби који је све време тврдио да он није силазио са насипа до канала у којем је пронађен леш његове супруге.

 

Извор: Курир