Србија

БУКТИ РАТ ИЗМЕЂУ ТАЧИЈА И ХАРАДИНАЈА! Шиптари се КИДАЈУ око поделе плена отетог од Србије, прави сукоб на Косову ће тек почети!

Фото: Јутјуб

Лажни премијер привремених приштинских институција, Рамуш Харадинај, поново се данас успротивио могућности размене територије као крајњег решења за Србију, идеји за коју се залаже тзв. косовски председник Хашим Тачи

Говорећи на церемонији затварања манифестације поводом 550. годишњице рођења Скендербега, Харадинај је рекао да су „Kосово и Албанија на својој територији, што није случај ни са једном другом државом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Kосово не може да буде територија другог народа, запамтите ово… Kосово и Албанија имају своју ограничену територију, коју нико не може узети. Ако постоји Божје право, треба да кажемо свима, нашим суседима и пријатељима да у нашој земљи нема стране територије – рекао је Харадинај, пренео је приштински портал Телеграфи.

– Желим да верујем да припадам генерацији која ће зауставити ову праксу да неко од Албанаца то препусти некоме. Ја живим с тим уверењем… – казао је Харадинај.

 

Извор: Tanjug