Занимљивости Издвајамо

ХОРОСКОП ЗА 28. ЈАНУАР: Сасвим неочекивани ПРЕОКРЕТИ се дешавају данас! Бурне ситуације!

Фото: Pixabay.com

Лаву љубавна ситуација није најбоља, Стрелчевима повољан дан за посао

ОВАН

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ПОСАО: Ако желите да вам ваши сарадници пруже помоћ око посла, потрудите се да створите боље односе са њима. Важно је да се у пословном окружењу никоме не намећете.

ЉУБАВ: Ваша нервоза не утиче добро на партнера. Могуће је да ћете се данас на неко време раздвојити и удаљити. Ако сте слободни данашњи дан није повољан за почетак нове везе.

ЗДРАВЉЕ: Нервни систем је осетљив и можете имати проблеме са здрављем због тога. Препорука је да повећате унос магнезијума. Поведите рачуна о грчевима у мишићима.

БИК

ПОСАО: Имате веома добре шансе да остварите пословни напредак о којем сте дуго маштали. Пред вама су повољне околности. Можете да се надате добрим преокретима.

ЉУБАВ: Прижељкујете емотивне промене и данас би могли да дођете до познанства које је за вас значајно. Спремни сте да дате свој максимум како бисте остварили љубавни склад.

ЗДРАВЉЕ: Поведите рачуна о боловима у кичми. Могући су проблеми са леђима. Пред вама је период у којем треба да се чувате од повреда приликом физичке активности.

БЛИЗАНЦИ

ПОСАО: Имате подршку од стране неке особе која може да вам донесе велики број важних пословних контаката. Пред вама је фаза у којој ћете имати нова пословна дешавања.

ЉУБАВ: Спремни сте за акцију и промене на пољу љубави! Не желите више да будете сами. Можете да очекујете да ћете иимати добар однос са вољеном особом ако сте заузети.

ЗДРАВЉЕ: Прија вам физичка активност. Посветите се бављењу спортом. Осећаћете се много боље када будете били поново у одличној форми и кондицији. То је за вас јако важно.

РАК

ПОСАО: Није препоручљиво да данас позајмљујете новац од било кога. Сачекајте још мало ако можете са већим позајмицама. Потрудите се да боље организујете своје финансије.

ЉУБАВ: Покажите вољеној особи како се осећате и због чега сте забринути. Она ће вам поклонити довољно разумевања. Можете да рачунате на њену подршку и љубав.

ЗДРАВЉЕ: Избегавајте унос алкохола. Могуће је да ћете у наредном периоду бити јако склони порочном понашању и важно је да избегавате такав облик ризика са здрављем.

ЛАВ

ПОСАО: Можете да очекујете да ће пословни партнер бити посвећен неким другим стварима, које ви сматрате ирелевантним. Немате исто мишљење у вези важних пројеката.

ЉУБАВ: Емотивна ситуација за сада није онаква какву сте желели. Могући су бројни проблеми између вас и партнера. Потрудите се да будете спремнији на прављење важних компромиса.

ЗДРАВЉЕ: Чувајте бубреге и поведите рачуна да не дође до проблема са бешиком. Генерално вам је у овој фази осетљив урогенитални тракт па можете бити склони инфекцијама.

ДЕВИЦА

ПОСАО: Имате доста пословних обавеза које вас на неки начин оптерећују и стварају вам притисак. Могуће је да чезнете за слободним даном у којем ћете имати мир и одмор.

ЉУБАВ: Ако желите да доживите промену на овом пољу, пре свега је неопходно да и сами мењате свој став према супротном полу. Неопходно је да дате све од себе.

ЗДРАВЉЕ: Имунитет вам је ослабљен. Можете да очекујете да ћете имати неке мање проблеме са здрављем у наредном периоду. Избегавајте претерано напрезање.

ВАГА

ПОСАО: Могуће је да ћете имати мање несугласице са сарадницима али ћете све успети да решите до краја дана. Потрудите се да у пословним односима будете коректни и дипломатични.

ЉУБАВ: Сасвим неочекивано се дешавају преокрети! Бурна ситуација на овом пољу је нешто у чему се не сналазите увек најбоље… Можете да се надате занимљивој ситуацији.

ЗДРАВЉЕ: Мањи проблеми са аритмијом су могући код вас. Посетите лекара ако имате било какве тегобе које су везане за ваш кардиоваскуларни систем.

ШКОРПИЈА

ПОСАО: Могућ је конфликт у пословном окружењу. Потрудите се да не будете брзоплети са било чим. Није повољан дан за промену посла или за доношење неких важних одлука.

ЉУБАВ: Веома променљив дан је пред вама. Таман мислите да сте се помирили са вољеном особом, а крећу нови проблеми. Важно је да будете спремни да јој се више посветите.

ЗДРАВЉЕ: Не излажите се превеликом напору. Данашњи дан вам није повољан за здравље, а због стреса на осталим пољима лако може да дође до погоршања постојећег стања.

СТРЕЛАЦ

ПОСАО: Можете да очекујете да ћете створити добар однос са надређенима. Пред вама је генерално повољан дан за посао. Потрудите се да добре аспекте максимално искористите.

ЉУБАВ: Чека вас сусрет са особом која вам се јако допада. Ускоро ћете доћи и до почетка везе. Можете да се надате повољним околностима ако већ имате емотивног партнера.

ЗДРАВЉЕ: Осетљив кардиоваскуларни систем је наглашен код вас па су могући проблеми везани за променљив крвни притисак. Око свега се детаљније посаветујте са вашим кардиологом.

ЈАРАЦ

ПОСАО: Можете да очекујете стабилизацију на пољу приватног посла у наредним данима. Пред вама је фаза у којој можете да остварите опште побољшање пословних услова.

ЉУБАВ: Партнер је прилично нервозан што негативно утиче на однос који имате. Потребно вам је више разумевања са његове стране. Могуће је да вам је комуникација јако лоша.

ЗДРАВЉЕ: Стомачни проблеми би могли да вас муче током данашњег дана. Потрудите се да поведете више рачуна о својој исхрани као и да увећате унос течности.

ВОДОЛИЈА

ПОСАО: Решићете препреке које су вам искрсле у претходном периоду. Имаћете среће данас. можете да се ослоните и на верне сараднике који ће вам бити на располагању.

ЉУБАВ: Важно је да будете довољно стрпљиви према особи коју волите и да јој за неке ствари дате времена, да је не притискате. Ако сте слободни, очекује вас мало досадан дан за љубав.

ЗДРАВЉЕ: Болови у грлу би могли да вас муче током данашњег дана. Избегавајте хладне, газиране напитке и потрудите се да се утопљавате. Повећајте унос витамина ц.

РИБЕ

ПОСАО: Добићете прилив новца који сте очекивали, па ћете бити и задовољни генералним стањем на овом пољу. Пред вама је повољан дан током којег не би требало да буде пословних проблема.

ЉУБАВ: Желите да разговарате са вољеном особом о заједничкој будућности и стварима које вас очекују касније. Могуће је да желите да направите важне промене у вашем односу.

ЗДРАВЉЕ: Појачан апетит и потреба за јаком храном су наглашени код вас. Пријаће вам повећан унос протеина. Потрудите се да вам исхрана буде довољно квалитетна.

 

Извор: :