Србија

МУЖ НАШЕ ПЕВАЧИЦЕ ИЗВРШИО САМОУБИСТВО

Скочио са трећег спрата право на главу!

Супруг бивше ријалити учесници и трансродне певачице Наташе Мазе, Есад Максимовић (39), преминуо је 2. јула, а како Република сазнаје од поузданог извора, у питању је самоубиство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Мазин муж, са којим је у браку од 2010. године, скочио је са трећег спрата право на главу. Иако је Хитна помоћ одмах реаговала, смрт је одмах установљена јер Максимовић није давао знаке живота.

– Сви смо затечени овом трагедијом. Не знамо шта је нашег Есада навело на овако нешто, да скочи и пресуди себи… Без речи смо и даље, ово је велика туга – говори извор близак певачици, не желећи превише да коментарише случај.

Како даље сазнајемо, Наташа је свог супруга сахранила 7. јула и сваки дан обилази његов гроб на новобежанијском гробљу, доноси му све што је волео да једе и пије и неретко остане сатима како би с њим причала. Пар је живео у заједници 12 година, а 20. августа би прославили 13. годишњицу брака.

Иначе, овим поводом певачица се огласила путем друштвене мреже Фејсбук, када је са својим пратиоцима поделила да је доживела велику трагедију, те окачила и умрлицу свог супруга.

– Љубави моја, животићу мој, очи моје најлепше, овако је све почело и никада, никада се неће завршити. Вечно твоја Наташица! Почивај у миру – написала је Маза уз фотографије са венчања.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

Ознаке