Издвајамо Србија

НОВИ ДЕТАЉИ: Ево када Шабаново тело стиже у Србију, где и када ће бити сахрана…

Санела и Михајло су јуче провели пола сата у соби са оцем

Легендарни певач Шабан Шаулић, погинуо је у стравичној несрећи у Немачкој, пре пет дана, а истог дана у државу стигла су његова деца Санела и Михајло Шаулић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако цела процедура предуго траје, Шаулићима су ипак изашли у сусрет и дозволили им да виде тело пре обдукције, те су њих двоје провели пола сата сами у соби где је било Шабаново тело. Просторија је била посебно украшена цвећем и свећама.

Како „Блиц Сцена“ сазнаје, обдукција ће бити обављена у четвртак 10 часова и трајаће два до три сата, те је планирамо да се све заврши до 14 часова.

– Према процедури коју налажу немачки закони, након обдукције сва документа шаљу се тамошњем тужиоцу, а затим ће их од њега затражити адвокат породице Шаулић. Породица жели да се одмах након тога са Шабановим телом врати у Србију, уколико буде могуће већ истог дана. Сви се надају да је то изводљиво и да ће тело певача стићи сутра у Србију, авионом, како је раније испланирано – каже извор близак продукција.

Фото: Јутјуб

Комеморација Шабана Шаулића требало би да буде одржана у петак у 11 часова у Скупштини града, а сахрана одмах након тога у 14:30 на Новом гробљу у Алеји заслужних грађана.

У сваком случају, након данашње обдукције знаће се сви тачни детаљи када ће породица и пријатељи испратити великана на вечни починак.

 

Извор: Блиц Сцена/srbijadanas.com