Занимљивости Издвајамо

ШОК НА ГРОБЉУ У ПОЖЕГИ! Син сахрањивао мајку, па замало умро кад је отворио сандук

“Верујте, кад нисам јуче умро, нећу никад.”

Славиша Јовановић из села Мала Јежевица код Пожеге преживео је тежак дан. Сахранио је мајку Радмилу (56), али је мало фалило да уместо ње сахрани баку из суседног села. Наиме, када је отишао по тело покојнице у капелу, која се налази у кругу пожешке болнице, њему су у ковчегу предали другу особу.

– Случајно сам погледао када је погребник дошао аутом и било ми је сумњиво. Посумњао сам да то није моја мајка, међутим, радник у капели ме је убеђивао да је то она, само се променила. Позвао сам сестру која је такође казала да то није наша мајка. Када смо скинули покров било је то тело старије жене и остали смо у шоку – рекао је син покојнице.

– Тражили смо мајку, али је ту није било, па сам позвао полицију. Испоставило се да су заменили тела. Моју мајку су већ отерали да сахране у Бакионичко гробље на другој страни Пожеге. Верујте, кад нисам јуче умро, нећу никад. Срећом, стигли смо на време, јер су већ хтели да је спусте у раку – додао је син.

Али, ни ту није крај, каже Јовановић. Пошто су у мртвачници била тела две жене и једног старца, погребник је заменио одела. Не само што су заменили тела већ је погребник мојој мајци обукао дедино одело. Не знам шта да кажем, једва сам се повратио. Долазила је полиција и све сликала. Намучише ми мртву мајку – прича Јовановић.

 

Извор: Глас западне Србије/ Ало.рс/ Б. П.

Loading...
loading...
Loading...