Издвајамо Србија

ВЕЉА ИЛИЋ ЗАТРЕСАО ПОЛИТИЧКУ СЦЕНУ: Ја и Тома правимо странку, па идемо на протест у Београд!

Некадашњи председник Србије, оснивач СНС Томислав Николић и лидер Нове Србије Велимир Илић праве нову политичку опцију, која ће бити десно оријентисана и придружиће се протестима у Србији, сазнаје Еспресо.рс!

Да се озбиљно ради на стварању једне нове десничарске опције за наш портал говори и лидер Нове Србије Велимир Илић и потврђује нам да је о свему упознат и Томислав Николић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Томи су врата увек отворена. Ми правимо Национални центар, Николића још нисмо директно укључили, али он је ту, ту су и његови најближи сарадници. Николић нам дугује, ми смо га довели на власт, он и ми смо победили на изборима и сада када је читава гарнитура која је била уз њега скинута он треба да се укључи код нас. Ми смо урадили све да дођемо на власт, а не да на власти буде Ана Брнабић, НАЛЕД, геј лоби… С Томом сам увек био добар, увек је био коректан према мени, уосталом, с њим сам и склопио споразум о коалицији НС и СНС. Све што смо се договорили, он је испоштовао до краја. – каже нам Илић.

Према његовим речима, у странци коју ће формирати с Николићем има доста људи из политике.

– Наша опција биће десничарска. Биће ту доста разочараних радикала, напредњака, социјалиста… Сви се још окупљамо и биће ту пуно признатих људи од струке и када се окупимо сви ћемо заједно на протесте – најављује Илић.

Према његовим речима он има добру сарадњу са Томиславом Николићем.

– Време је да Тома буде са нама, није ту битно ко ће бити лидер, већ је битно да земљу ишчупамо – каже Илић и додаје да ће ова опција однети много гласача напредњацима.

Бивши председник Србије Томислав Николић до закључења овог броја није одговарао на позиве и поруке наше редакције, како би потврдио или демантовао ова сазнања.

Оно што је очигледно, то је да је Николић све мање присутан у јавности и да се повукао у неку врсту илегале.

Јавност га је последњи пут видела на ручку који је у Палати Србија организован у част председника Русије Владимира Владимировича Путина, а пре тога нико и не памти када је Томислав Николић био у јавности.

 

Извор: Еспресо