Издвајамо Србија

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН ПОТРЕСАО СРБИЈУ! Милан Станковић убио мајку: Распорио је од врата до стомака, па побегао!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Виши суд у Београду осудио је Милана Станковића на 13 година затвора за убиство мајке Злате 2017. у стану на Видиковцу.

Он је био оптужен за обично убиство, а судија му је придужила притвор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Станковић након што је ножем распорио мајку од стомака до врата, побегао из града, иако је наговестио самоубиство у СМС поруци коју је послао бившој супрузи одмах после крвавог пира.

„Убио сам мајку, а сад ћу себе“, писало је у поруци на коју Станковићева бивша жена није одмах реаговала, јер је то и раније радио. Након што је у среду безуспешно покушала да контактира прво са њим, а затим и са Златом, позвала је полицију, која је у стану на трећем спрату затекла стравичан призор.

Како се сазнаје из извора блиског истрази, син је мајку највероватније искасапио док су се стојећи расправљали, а пронађена је у локви крви, са лицем окренутим ка поду.

– Злата је сина пријавила за викенд, када је дошла полиција и привела га у станицу на Видиковцу – рекле су тада комшије.

– Он се у станици задржао кратко, тамо је уверавао полицајце да се он само шалио, а да је мајка луда и да је преувеличала целу ствар. Кад су га пустили, он се вратио и видите шта је урадио. Видео сам и њега те ноћи, опуштено је шетао испред зграде, а нисам могао ни да претпоставим да је на тако језив начин убио мајку!

Станковић је ухваћен неколико дана после злочина у Пироту.

Станарима у Улици видиковачки венац 108 је било чудно кад су видели мајку и сина како шетају испред зграде и носе кесе са пијаце, јер ју је често малтретирао.

– Он је полицији одавно познат, не само по малтретирању, већ и по коришћењу наркотика. Сви смо га избегавали – кажу комшије.

 

Извор: Вечерње новости