Издвајамо Србија

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН ПОТРЕСАО СРБИЈУ! Милан Станковић убио мајку: Распорио је од врата до стомака, па побегао!

Фото: Pixabay

Виши суд у Београду осудио је Милана Станковића на 13 година затвора за убиство мајке Злате 2017. у стану на Видиковцу.

Он је био оптужен за обично убиство, а судија му је придужила притвор.

Loading...

Станковић након што је ножем распорио мајку од стомака до врата, побегао из града, иако је наговестио самоубиство у СМС поруци коју је послао бившој супрузи одмах после крвавог пира.

“Убио сам мајку, а сад ћу себе”, писало је у поруци на коју Станковићева бивша жена није одмах реаговала, јер је то и раније радио. Након што је у среду безуспешно покушала да контактира прво са њим, а затим и са Златом, позвала је полицију, која је у стану на трећем спрату затекла стравичан призор.

Како се сазнаје из извора блиског истрази, син је мајку највероватније искасапио док су се стојећи расправљали, а пронађена је у локви крви, са лицем окренутим ка поду.

– Злата је сина пријавила за викенд, када је дошла полиција и привела га у станицу на Видиковцу – рекле су тада комшије.

– Он се у станици задржао кратко, тамо је уверавао полицајце да се он само шалио, а да је мајка луда и да је преувеличала целу ствар. Кад су га пустили, он се вратио и видите шта је урадио. Видео сам и њега те ноћи, опуштено је шетао испред зграде, а нисам могао ни да претпоставим да је на тако језив начин убио мајку!

Станковић је ухваћен неколико дана после злочина у Пироту.

Станарима у Улици видиковачки венац 108 је било чудно кад су видели мајку и сина како шетају испред зграде и носе кесе са пијаце, јер ју је често малтретирао.

– Он је полицији одавно познат, не само по малтретирању, већ и по коришћењу наркотика. Сви смо га избегавали – кажу комшије.

 

Извор: Вечерње новости

Loading...
loading...
loading...