Издвајамо Србија

ПРЕДИВАН ГЕСТ: Недељу дана после Дивнине смрти, Ј.К. ће учинити ово за покојну мајку – ОСТАЋЕТЕ БЕЗ ТЕКСТА

Оставља вечити траг.

Јелена Карлеуша жели да сними песму о својој мајци Дивни и тако јој се одужи зато што је увек била уз њу. Поп звезда је већ разговарала са Марином Туцаковић и замолила је да напише текст за баладу с којом планира велики повратак на сцену када буде потпуно спремна.

Loading...

Јелена жели на овај начин да ода почаст мами која је 3. марта у свом дому у насељу Алтина преминула од последица рака плућа.

– Јелена је још увек утучена због Дивнине смрти, али већ полако прави планове шта и како даље. Свесна је да ће кад-тад морати да се врати шоубизнису, а хоће да то уради у великом стилу. Намерава да сними песму о својој мајци јер жели да сећање на њу заувек живи кроз музику. Много ју је волела и хоће да јој се одужи за то што је увек била уз њу, и у добру и у злу – прича добро обавештен извор.

Фото: Јутјуб

Према његовим речима, певачица је већ за текст контактирала Туцаковићеву, са којом сарађује 22 године:

– Чула се са Марином и замолила ју је да напише емотиван текст. Њој то не би требало да представља проблем јер се дуго дружила са Дивном, биле су блиске и познавале се много пре него што је Јелена закорачила на домаћу естрадну сцену 1995. године.

Марина је потврдила ове наводе.

– Наравно да ћу услишити Јеленину жељу да напишем песму о њеној мајци. Још увек је рано да причамо о томе јер је Дивна недавно преминула и просто није прави тренутак за тако нешто. Мора да прође неко време. Немам још у плану како би тај текст требао да изгледа, то све зависи од тренутка када седнем да пишем – јасна је Марина.

Туцаковићева истиче да ће Дивну памтити по томе што је била велика лафица.

– Човек њу једноставно не може да заборави. Била је сила, лафица, велика жена, мој прави пријатељ. Увек је била позитивна и говорила је: “Само гледај право, не осврћи се.” Многи су слушали и заволели Радио 202 баш зато што је била сјајна водитељ и својим гласом привлачила слушаоце – испричала је Марина.

 

Извор: srbijadanas.com/Информер

Loading...
loading...
loading...