Издвајамо Србија

ПРЕДИВАН ГЕСТ: Недељу дана после Дивнине смрти, Ј.К. ће учинити ово за покојну мајку – ОСТАЋЕТЕ БЕЗ ТЕКСТА

Оставља вечити траг.

Јелена Карлеуша жели да сними песму о својој мајци Дивни и тако јој се одужи зато што је увек била уз њу. Поп звезда је већ разговарала са Марином Туцаковић и замолила је да напише текст за баладу с којом планира велики повратак на сцену када буде потпуно спремна.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена жели на овај начин да ода почаст мами која је 3. марта у свом дому у насељу Алтина преминула од последица рака плућа.

– Јелена је још увек утучена због Дивнине смрти, али већ полако прави планове шта и како даље. Свесна је да ће кад-тад морати да се врати шоубизнису, а хоће да то уради у великом стилу. Намерава да сними песму о својој мајци јер жели да сећање на њу заувек живи кроз музику. Много ју је волела и хоће да јој се одужи за то што је увек била уз њу, и у добру и у злу – прича добро обавештен извор.

Фото: Јутјуб

Према његовим речима, певачица је већ за текст контактирала Туцаковићеву, са којом сарађује 22 године:

– Чула се са Марином и замолила ју је да напише емотиван текст. Њој то не би требало да представља проблем јер се дуго дружила са Дивном, биле су блиске и познавале се много пре него што је Јелена закорачила на домаћу естрадну сцену 1995. године.

Марина је потврдила ове наводе.

– Наравно да ћу услишити Јеленину жељу да напишем песму о њеној мајци. Још увек је рано да причамо о томе јер је Дивна недавно преминула и просто није прави тренутак за тако нешто. Мора да прође неко време. Немам још у плану како би тај текст требао да изгледа, то све зависи од тренутка када седнем да пишем – јасна је Марина.

Туцаковићева истиче да ће Дивну памтити по томе што је била велика лафица.

– Човек њу једноставно не може да заборави. Била је сила, лафица, велика жена, мој прави пријатељ. Увек је била позитивна и говорила је: „Само гледај право, не осврћи се.“ Многи су слушали и заволели Радио 202 баш зато што је била сјајна водитељ и својим гласом привлачила слушаоце – испричала је Марина.

 

Извор: srbijadanas.com/Информер