Издвајамо Србија

ПРЕСЕКЛА! ПОПОВИЋ ЈОЈ ДАО ПРЕДЛОГ: Ј.К. ће 40 дана након мајчине смрти УРАДИТИ ОВО!

Саша Поповић веома је забринут за стање Јелене Карлеуше која је део жирија „Звезда Гранда“, од када јој је преминула мајка Дивна (61), због чега покушава да је убеди да се врати у црвену столицу како би себи окупирала мисли.

Певачица, која је тешко поднела смрт мајке, отказала је наступе у наредних шест месеци, а нема назнака ни да ће се пре тога вратити на снимање музичког такмичења „Звезде Гранда“. Међутим, Саша Поповић мишљења је да би поп дива требало да се врати жирирању након 40 дана од мајчине смрти:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелена се неће појављивати у јавности најмање шест месеци, али Саша Поповић је наводно убеђује да се то догоди већ након четрдесет дана од Дивнине смрти, јер је свестан да је та емисија доносила Јелени велико задовољство – испричао је извор близак Карлеуши.

Јелена је пре неколико дана први пут уснимљена након сахране Дивне Карлеуше док је са супругом Душком Тошићем и тетком Данијелом Дмитровић разгледала нову вилу коју су купили од Драгана Стојковића Пиксија како би се преселили. Певачица је тада била у црнини, а било је јасно да се и даље није опоравила од смрти мајке за коју је била веома везана.

 

Извор: story.rs