Издвајамо Србија

ПРВИ ИЗЛАЗАК Ј.К. СА ПРИЈАТЕЉИМА: Сва у црном, смршала 10 килограма!

Сваким даном је све боље и боље.

Од када је Јелени Карлеуши умрла мајка Дивна, певачица се потпуно повукла из медијског света и време је проводила са супругом Душком Тошићем и породицом далеко од очију јавости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певачицу је пре два дана виђена на једном београдском сплаву на ручку са породицом и блиским пријатељима. Она је ујутру посетила мајчин гроб, а после тога сунчано после подне је провела на ручку у друштву тетке Данијеле, брата Марка и пријатеља.

– Јелена је сваким даном све боље и боље, а подршка њених најближих пријатеља, супруга и наравно ћеркица Атине и Нике јој је најбитнија. Првих неколико дана након Дивнине смрти она није могла да изађе из кревета, одбијала је храну, и никако није могла да се помири са тешком истином да јој је мајка умрла. Тих првих дана није хтела уопште да излази из куће, све су други радили ствари за њу. Ишли у продавницу, водили децу у школу, спремали се за селидбу, а онда се тргла и полако почела да се враћа у реалност. Највише ју је “отрезнило” то што је и сама мајка, и што је потребна својој деци. Јелена је једино излазила из куће када је одлазила на гробље и ништа друго је није интересовало. Међутим, све је изненадила када је одлучила да у суботу после подне оде на ручак на сплав на који је веома често одлазила – открива извор у и додаје да су сви били пресрећни када их је Јелена позвала да проведу један дан напољу.

Пошто је била субота, Јелена је рано ујутру отишла на Бежанијско гробоље. Пола сата је била на мајчином гробу са тетком. Тамо су очистиле споменик, ставила ново цвеће и запалиле свеће у капели. После тога, Карлеуша се Данијелом одвезла до Новог Београда где се кратко прошетала кејом јер је било веома лепо време, а онда се нашла са пријатељима, Зораном Бирташевићем и Јованом Дакић и братом Марком. Отишли су на један познати београдски сплав, где су иначе веома чести гости, а када је крочила у ресторан на води особље које је веома добро познаје веома се изненадило што је виде. Одмах су им обезбедили велики сто који је гледао на реку, а певачица је села да не гледа у сунце јер је била у црном од главе до пете. Иако је носила велике црне наочаре и беретку, није могла да се сакрије од гостију сплава који су је препознали упркос томе што има кратку косу. Оно што је све изненадило, наравно и веома обрадовало, јесте да је Јелена била веома расположена. Све време док су били на ручку водила је главну реч, шалила се са другарима, па се чак дотакла и теме посла. Међу првима са окупљања је отишла њена другарица Јована и тетка Данијела, а Јелена остала у мушком друштву да ужива све док није зашло сунце и постало хладно да се седи на реци. Такође, после ручка, певачица је ужива у дезерту, а њен брат Марко се нашалио и прокоментарисао је да се стара Јеца враћа чим је почела да једе слаткише. Оно што је њену породицу веома бринуло јесте њено здравље јер првих недељу дана након мајчине смрти ништа није желела да једе, а пила је само је воду и узимила је лекове за смирење како би могла мало да спава. Она је за месец дана изгубила око десет килограма и сама је била забринута за себе да не наруши здравље, али сада се тргла јер је здрава и снажна потребна својим ћеркицама Атини и Ники – завршава извор.

Од 3.марта када је била сахрана, Јеленин супруг, Душко, је био уз њу и напустио је све обавезе у Кини како би могао да јој помогне. Међутим, он није могао да буде више десет дана у Београду, те се вратио тренинзима и фудбалском ангажману у Кини. Дуго се није Тошић није оглашавао на Инстаграму, а исти дан када је Јелена изашла напоље са пријатељима он је објавио прве фотке са тренинга.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Ало.рс