Издвајамо Србија

МИЛИЈАНА СЕ НАГУТАЛА ТАБЛЕТА, ЈЕДВА ЈОЈ СПАСИЛИ ЖИВОТ! Милојко открио, његова вереница ЈЕ ПОКУШАЛА ДА СЕ УБИЈЕ!

Милојко Божић (74) је открио да је његова 53 године млађа вереница Милијана Богдановић (21) покушала да се убије тако што се нагутала лекова! Деда из Пилатовића испричао је у „Паровима“ да је ова лепотица често у бесу говорила да ће себи да одузме живот, али да се једном и одлучила на тај корак

– Кад год није по Милијанином, она прети да ће да се убије. Једном је била озбиљна ситуација. Нагутала се неких лекова, морали су да је воде у болницу на испирање. Била је критично – казао је Милојко у ријалитију, а то је потврдила и његова вереница:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

УЦЕЊИВАЛА ПОРОДИЦУ

Једном је разбила стакло и покушала да исече вене јер смо јој бранили да се виђа са старијима
Милијанина мајка Слађана

– Тачно је ово што је испричао. Покушала сам да се убијем лековима. Милијанина мајка Слађана Богдановић потврдила је да је њена ћерка склона самоубиству.

– Кад смо јој отац и ја бранили да иде са старијим мушкарцима, говорила је да ће се убити! Једном је разбила стакло са прозора и покушала да исече вене. Долазила је Хитна помоћ. Нисмо више знали шта да радимо са њом, па смо дигли руке и пустили је да тера по своме – истакла је она.

Весна мува Милојка: Шта ће ти ова без сиса?
Весна Ривас бацила је око на Милојка Божића.

– Шта ће ти, бре, ова мала што те зајебава?! Ко прут је, нема ни сисе. Дођи са спаваш са мном у кревету – набацивала се певачица бившем хармоникашу.

 

Извор: А.Спасојевић/Информер