Издвајамо Србија

ЊЕГОВ ХИТ СВИ ЗНАТЕ: Био је најпопуларнији у Звездама Гранда! Нестао са сцене, променио професију, ево чиме се данас бави

Неки би рекли да се Дарко Филиповић повукао с естраде јер годинама није издао нову песму, а он живи од старе славе, ради пуном паром, а новац инвестира у некретнине.

– Дарко још зарађује од песме „Она, она“, коју је објавио пре тачно 15 година. Сваког викенда наступа у земљи и иностранству, а новац који заради од наступа не улаже у нове песме већ искључиво у некретнине – рекао је за „Ало!“ извор близак певачу. Како каже, уметник због тога трпи критике и од својих фанова, али и челника „Гранд продукције“, чији је својевремено био ексклузивац.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Замерају му многи што годинама није избацио хит, за разлику од својих колега који доста улажу и у песме и у спотове. Али, ето, многи од њих и даље су подстанари. За разлику од њих, Дарко има три стана у Београду, а недавно је купио и два апартмана у Грчкој на мору – прича извор добро упућен у дешавања породице Филиповић.

Како смо још сазнали, певач са супругом Јасмином и ћеркицом Настјом живи у седмособном стану, док друга два у српској престоници издаје. Апартмане на мору управо сређује и припрема их за предстојећу сезону.

Да бисмо проверили истинитост ових информација, позвали смо Дарка. Након првобитног шока због тога што смо сазнали шта певач ради у најстрожој тајности, почео је да се смеје.

– Ко вам је све то рекао?! Баш ме занима да знам ко се бави мојом имовинском картом – упитао нас је кроз смех, а онда потврдио наша сазнања.

– Тачно је да сам купио два апартмана која су удаљена 15 километара од Солуна. Баш сам пре неколико дана дошао из Грчке, где сам ишао, како бих с агенцијама средио папирологију због издавања. Креће сезона – рекао је за „Ало!“ Дарко и додао:

– Не волим да причам о томе шта имам, а шта немам. Свестан сам да људи воле да забадају нос у туђе новчанике, али мене никада није занимало шта комшија ради и шта поседује. Иза свега што сам стекао стоји дугогодишњи крвав рад. Ништа ми није пало с неба – рекао нам је Дарко и додао да ће нових песама ускоро бити, јер увелико ради на њима.

 

 

Извор: Весна Ђорђевић/Ало