Издвајамо Србија

ТУГА ДО НЕБА! СВЕТЛАНА ЈЕ У ЈЕДНОМ ДАНУ ИЗГУБИЛА СИНА И СУПРУГА: Никола је сам хтео да иде а остали…

Остала ми је само ћеркица. Нема више мог малог Ниџе – кроз јецаје за „Блиц“ прича Светлана Рашић из Крушевца, која је у ужасном удесу који се ноћас догодио на ауто-путу у Хрватској изгубила супруга и 14-годишњег сина.

Тихим гласом, скрхана од велике туге због губитка сина Николе и супруга Владице Рашић, она каже да је њен син Никола инсистирао да крене са оцем Владицом на пут у Словенију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Волео је да иде с њим, јер је и пре то радио. Остали путници у ауту су се нашли преко сајта „блаблацар“ као би отпутовали у Љубљану – рекла је она.

Четворо држављана Србије погинуло је у четвртак ујутру у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила код одморишта „Бошњаци“ у Хрватској, а полиција сумња да је узрок стравичне саобраћајке то што је возач аутомобила заспао, сазнаје „Блиц“.

У несрећи су страдали Александра Јанковић (43), Жикица Јанковић (47), као и возач Владица Рашић (42) и његов син Никола (14) који су из Крушевца. Повређен је сувозач Драган Вучићевић (28). Он је смештен у болницу у Винковцима и, како преносе медији, у стабилном је стању.

Како пише „Вечерњи лист“, возило у ком су се налазиле четири особе из Србије тешко је оштећено и у њему су била активирана оба ваздушна јастука. Брзинометар је остао закуцан на 140 километара на сат.

Наиме, у возилу марке „шкода октавиа“ словеначких таблица налазило се пет особа, сви држављани Републике Србије.

Према првим информацијама, возач је изгубио над возилом и слетео с пута и ударио у заштину ограду уз ауто-пут. Несрећа се догодила на ауто-путу А3 у смеру ка Загребу.

 

Извор: Ненад Божовић/Блиц