Издвајамо Србија

НАКОН ШТО ЈЕ СЛОМИО КАРЛИЦУ НА 2 МЕСТА МИКИ ПРИЗНАО: Немам возачку дозволу, а возим дуго, битно да је глава на раменима

Фото: Инстаграм принтскрин

Учесник ријалити програма “Задруга” Мики Ђуричић у среду у раним јутарњим сатима доживео саобраћајну незгоду код места Обреж, у којој је задобио неколико прелома дуж карличне кости.

Микију је дан пре несреће писана и пријава због вожње без поседовања возачке дозволе. Исту ствар констатовала је и полиција која је дошла на лице места како би обавила увиђај после саобраћајне незгоде која се догодила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наша сазнања потврдио је и сам Мики Ђуричић који се тренутно налази на ВМА.

„Немам дозволу, али возим већ толико дуго. Нисам имао никаквих проблема и све себи кажем да хоћу да полажем и никако да то завршим. Из ове перспекитве сам одлучио да нећу више уопште ни да возим ауто, већ да ћу искључиво да идем бициклом. Некада сам знао да из Купинова дођем до Београда“, прича за Ђуричић и додатно описује како је дошло до саобраћајне незгоде.

„Цео дан сам радио, витлао сам са кумом по Земуну, тражио неке мајсторе. Дошао кући око 10, пола 11. Онда се чуо са неким другим мајстором, звао ме да дођем код њега да ми заврши неки посао. Отишао код мајстора, био преморен и заспао за воланом. Онда сам ударио у ћуприју и све остало знате. Требало је лепо да зауставим ауто, а не ово да се деси, али шта је ту је. Док је дошла Хитна помоћ, изашао сам сам из аутомобила“, изјавиљује Мики.

Са друге стране, Мики открива какво је његово здравствено стање данас, само дан након удеса:

„Добро сам, морам да мирујем. Неће морати операција, имам екстензију. Мораћу наредних месец дана да проведем у болници, али битно да је глава на раменима“, поручује Мики.

View this post on Instagram

Ekstrnzija urađena hvala doktor pukovniku Vranicu

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

 

Извор: Курир.рс/Блиц