Издвајамо Свет

ОРБАН ЗАДАО ТЕЖАК УДАРАЦ NWO: Јачање хришћанства, расте број бракова, пада број абортуса, НАТАЛИТЕТ ЈЕ НАЈВЕЋИ У ПОСЛЕДЊИХ 20 ГОДИНА

Фото: Јутјуб

Јункер и остала глобалистичка масонерија и билдерберговци мрзе Мађарску, ево зашто…
Док европске нације пропадају због наглог опадања наталитета, Мађарска се истиче растућим стопама венчања, падом абортуса и највећом стопом наталитета у последњих 20 година, јавља Бреитбарт.

Брак се повећао за 43 посто од 2010., док се развод брака смањио за 22,5 посто у истом раздобљу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај демографски преокрет није био случајност, већ плод промишљених програма за популарисање брака и породице, уз одбрану мађарског културног идентитета и хришћанских корена.

“Након што смо победили на изборима 2010. с двотрећинском већином, одлучили смо изградити породичну пријатељску земљу и оснажити породице које одгајају децу” – рекао је мађарски министар за породицу, Каталан Новак.

Стојећи чврсто у свом положају упркос жестоком противљењу социјалистичке левице, влада Орбана је утемељила законодавство које је резултирало “свеобухватним системом породичне потпоре, пореским системом прилагођеним породици, програмом стамбеног збрињавања, 800.000 нових радних места и многим могућностима за успостављање равнотеже између живота и рада“ – изјавио је Новак.

“Живимо у временима када се све мање деце рађа широм Европе. Људи на Западу реагују на то усељавањем“ – рекао је премијер Орбан у изјави о стању нације у Будимпешти у фебруару.

“Мађари то виде у другачијем светлу. Нису нам потребни бројеви, него мађарска деца” – додао је вођа странке Фидесз.

Нови закон ступиће на снагу 1. јула и укључује подстицаје за породицу као што је смањење хипотеке у износу од 3.000 евра за друго дете, 12.000 евра за треће дете, програм куповине аутомобила за велике породице и свеобухватни вртић.

Од 2020. године мајке с четири или више деце ће имати доживотно ослобођење од пореза на доходак.

 

Извор: Novi-Svjetski-Poredak.com